Meni taas viikko nopeasti - oli johtoportaan illalliset, iski joku ihme vilustumisen yökkäystaudin kera, parina päivänä lähdin kesken päivän kotiin ja perjantaina piti kuume kotona kokonaan. Edes sauna ei auttanut. No perjantai meni kyllä läppärin vierellä täällä kotona vaikka pitikin olla saikkua, soittelivat pitkin Eurooppaa... Ja eilen tuli 4 vuotta täyteen siitä kun menin Sykesille töihin. Sitä aloittaa firmassa rahan takia, jatkaa työn takia ja pääasiallisesti niiden ihmisten takia jotka jakavat päivästäni 9-10 tuntia... Oispa vaan lyhyempi työmatka niin en valittaisi niin paljoa. Stressi kuuluu johtoportaan elämään ei siitä pääse mihinkään.

Mentiin eilen illalla jo ennen kymmentä sänkyyn, Stieg Larssonin kirjojen kanssa - mulla menossa kakkonen, siis Tyttö joka leikki tulella ja Eric aloitti ensimmäistä, siis Miehet jotka vihaavat naisia. Mahtavaa luettavaa, suosittelin ihan täpöillä! No puoli tuntia siinä meni ja Eric jo kuorsasi, minä jatkoin lukemista. Pari tuntia myöhemmin Eric heräsi ja halusi välttämättä alakertaan katsomaan futistulokset. Minä seurasin perässä mutta annoin periksi yhden pintaan ja palasin kirjani pariin, muutamaksi minuutiksi ennen kuin vaivuin unten maille. Olkapää ja niska ovat tosi kipeät ja särkylääkkeet on loppu.  Yritän ihan vaan tavallisella paracetamolilla!

Eilen mentiin myös ruokaostoksille, teki mieli tehdä lisää tiramisua ja myöskin mereneläviä kermakastikkeessa... päivällinen oli loistava, sillä olis varmaan saanut Micheliinin tähden!!!! NO mukaan tarttui muutakin, Hackmannin padat ja wokkipannu. Meillä ei fondueta harrasteta ja paistokasaria ei ollut tarjolla... Padat ovat punaiset ulkopuolelta ja wokki on musta - tehty erityisesti meidän kauppaketjullemme kuulemma ne punaiset... olivat puoleen hintaan eli satasella uudistui keittiön pannupuoli!!!! Ihanaa, mä olen kuolannut niiden perään jo kauan mutta ovat olleet niin pirun hintavia!

Aamulla olin taas aikaisin hereillä, Eric oli myös löytänyt tiensä yläkertaan aamuyöstä ja kuorsasi kuin tukkimies! Katselin Doc Martinia Hallmarkilta ja unelmoin joulusta.... Joulukalenteri lähtee alkuviikosta matkaan...

Tilasin muuten muutakin uutta kotiin... keittiökone joka osaa kaiken... Kenwoodin Prospero ja jotta ensi vuonna ei menisi niin hirveesti rahaa hammaslääkäriin niin tällainen OralB koneistus näin varmistui että kuusen alla on tänäkin vuonna jotain

Katselemme Levin maailmancup ohjelmaa Eurosportilta ja Eric odottaa tietty Ajaxin peliä...ja kun sanoin että tiskit ensin niin totesi että jalkapalloa on vasta ensi viikolla!!! Pahus kun meni omaan nilkkaan! No, padat ovat kuumenemassa jotta ovat valmiina wokkausta varten illemmalla, taidan mennä laittamaan saunan lämpiämään, jos vaikka krampit olkapäässä hellittäisivät. Sunnuntaita!!!!