Pomo soitti ja sanoi että mitäs jos huhtikuun alussa ottaisin perjantain vapaaksi? Minä siihen että mitä kuka hä saunassa ketä kuta hä???? Juu, meidän pitäisi mennä joko Helsinkiin tai Müncheniin kokoukseen ja jos haluan niin voitaisiin mennä Helsinkiin, minä jo torstai-iltana Suomeen firman laskulla, sitten Hesasta omalla lompakolla Tampereelle ja takaisin Helsinkiin maanantain kokoukseen, yö Hesassa firman piikkiin ja lento tiistaina takaisin Amsterdamiin illalla....firman piikkiin.

Ja minä sanoin että kuulostaa hyvältä ja että ajatellaan asiaa!!!!?!?!?!?!?! Haloo Miia, missä mennään???? Onko niin vaikeeta ottaa vastaan ystävyyttä pomolta ettei osaa ees sanoa että KIITOS ja KYLLÄ!?!?!?! No huomenna sitten ehtii pelastamaan tilanteen :-D

Tarttee kattoo että mihin suuntaan sitä tällä kertaa suuntaa ittensä, jouluna piti siskolla olla mutta niillä oli se ihme rutto :-D joten kenties nyt ois parempi tilanne, mulla on ihan hirvee ikävä niitä siskon poikia!!!! Tulkoon sit muu suku sinne kylään, tilaa riittää kun on rakkautta tarpeeksi! Niin siis juu jos nyt kaikki menee niinkuin pomo suunnittelee, aina voi olla joku heittämässä keppejä rattaisiin... Mutta Uskossa on hyvä elää sanoi lapamato ja kuoli Toivossa!