1327774.jpg
Tiinuli taas muisti meitä ja täällä on koko poppoo mielissään. Tultiin saunasta jokin aika sitten, syötiin myöhäinen illallinen ja sitten päätin katsastaa blogini kun en ole tänne lainkaan ehtinyt. Ja tänään oli se Hollannin kurssikin eli pitkä päivä taas. Ja tällainen sitten löytyi... tuli kiva mieli! Kiitos kovasti Tiinuli!

käännös sanalle

Excellent

* ainutkertainen
* erinomainen
* etevä
* kiitettävä
* mainio
* oiva
* oivallinen
* taitava
* taiturillinen
* taiturimainen
* täydellinen
* verraton
* virtuoosimainen
* virtuoosinen
* ylivoimainen

Minä lupaan ja vannon päivittäväni blogiani useammin ja vielä turisevani enemmän, mutta kello on jo paljon ja herätys viiden tunnin kuluttua. Kunnianosoitus jatkaa matkaansa huomenna, joten editointia on odotettavissa tähän pölinään.
Juu ja stressi ja laihduttaminen ei kuulu yhteen, paino on tainnu nousta 4 kiloa viimeisten 3 viikon aikana, joten Sonoma lähtee kohta taas alusta... pitäkäähän peukkuja ja minä alan taas kuvaamaan sapuskoitani.
Öitä kaikille ja kiitos kommenteista! Kiitos Anita joka aina jaksat muistaa positiivisilla viesteillä ja kiitos siskolleni Marikalle joka aina jaksaa piristää minua! Ja tietysti Risuliisa ja Tiinuli, kiitos teillekin ja hyvää viikonjatkoa. Ja Suski, odottelen taas kuulumisia ja ihania kuvia blogiisi!