Appiukkoni tuli taas koekaniiniksi..

Uusi kakku ja possua kanttarellikastikkeessa uudella reseptillä - kakku meinas mennä pöperöksi kun armaani salaa minulta popsi puolet suklaista!!! Jaksoin mököttää monta tuntia, ja tietysti lauantai-illan kuulumisten takia oli mieli matalalla.

Isä ja poika katselivat telkkaria - kaiken mahdollisen urheilun - minähän ei aikaani tuhlaa mihinkään Tour de Francen doopattujen pyöräilijöiden katselemiseen. Olin keittiömarttyyri... tässä kuvat, ohjeet tulee myöhemmin jos joku niitä haluaa - VALKOSUKLAACAPPUCCINOPERSIKKAKAKKU

On keskiviikko ja saunailta ja töissä kamalat kiireet, mielenkiintoista kylläkin. Päivitän enemmän kun kerkiän, sain juuri kuulla että anoppi tulee kylään mukanaan kaveri, mummu, veljensä ja veljen vaimo. Siis Ericin äiti, eno, täti, mummu ja äidin entinen ystävä. Tulevat 12/8 eli äitini syntymäpäivänä, no voihan sitä niinkin juhlia, vaikka en jaksais yhtään kyläilijää kun loma alkaa just silloin. Vähän vaan harmittaa kun sitten on kuitenkin 3 viikkoa sen jälkeen järjestettävänä Ericin isän synttärit... alituista siivoamista kukaan jaksa tässä talossa!

788165.jpg788176.jpg