Ei ole aikoihin ollut juttua meidän Juusosta, Bossiesta tai Pumpulista. Kesä on tullut ja katit on ulkona niin paljon kuin mahdollista.

Juuso vanhenee ja sille tulee omia juttuja - se taitaa peittää sokeaksi tulemistansa, tunnistaa isot asiat ja liikkeet, mutta kun aikoo juoda vettä niin ensin tassunsa kastaa sinne vesikuppiin ja vetää kupin lähelleen. Muutaman kerran kun työnsi nenänsä kuppiin näin tekemättä niin oli sitten pärskähtelyä jos monkinmoista kun puolet naamasta oli märkänä. Siis varmuus ennen kaikkea!

Bossie on mamma poika ja Juuson henkivartija. Kulkee Juuson perässä kuin turkkilainen vaimo miehensä perässä... pari metriä takana. Ja juu, mulla on oikeus sanoa noin...! Nimimerkillä kokemusta on! Bossie on myöskin se joka haluaa huomiota ja hyppää tietokoneen eteen kun on sitä mieltä että nyt on aika hellytellä!

Pumpuli on papan poika jolla on hassu tapa ojentaa tassunsa suoraksi kun Eric ottaa sen syliinsä. Se sitten taputtelee sillä tassullansa nenää, silmiä, poskia ja ojentaa kummatkin tassut jäykäksi eteen kun Eric aikoo antaa pusun. Minä kun nostan Pumpulin syliini niin se vähän niin kuin hapuilee sen tassunsa kanssa ja kun katson tiukasti silmiin ja sanon että eihän nyt... niin laskee tassunsa ja antaa pusun!

Juuso ja Pumpuli eivät tykkää toisistaan - mutta Pumpuli on silti Juuson henkivartija jos tuossa kadulla liikkuu muita kolleja! Bossie ei Juusolle kiukuttele, mutta Pumpuli saattaa Juusoa raapaista - ja sitten saa kyllä kyytiä!

Juusolla on tapa nukkua vaatekamarissa - korissa lattialla - ja sitten nämä kaksi punaista pirulaista pistävät maate siihen huoneen ovella olevalle matolle ja estävät Juuson ulostulon! Ja sitten sitä mouruamista riittää, kunnes mamma kiipeää yläkertaan, punaiset juoksevat kiireesti joka suuntaan ja sitten Juuso köpöttelee mamman edellä alakertaan. Taitavat lonkat olla jo vähän huonossa kunnossa kun alaspäin meno rappusissa vie tosi pitkän ajan. Ylöspäin menee paljon paremmin!

Juu ja vihdoinkin Juuso on alkanut syömään - kissanruokaa joka maksaa 1.29€ pikkupussi! Mutta nyt syö itse sen kipponsa tyhjäksi eikä jätä mitään kaksosille varastettavaksi. Kallistahan tuo on, mutta Juuso on jo 17 vuotias ja ansaitsee kaiken luksuksen mitä sille voi antaa. Eläinkaupan omistajan naama on kuin Naantalin aurinko joka kerta kun näkee meidän tulevan ostoksille - varma satanen kassaan taas!!!

Tässä kuvia, ilman tärkeysjärjestystä!

DSC00218.JPG

Bossie on sitä mieltä että tietsikka kiinni nyt!

DSC00222.JPG

Kesti 2 minuuttia ja tuo oli tyhjä!

DSC00165.JPG

Bossie nauttii vastaleikatun nurmikon tuoksusta

DSC00140.JPG

Eric saa taputuksia

DSC00159.JPG

Pumpuli vahtii Juusoa yläilmoista

DSC00225.JPG

Juuso tarkistaa ettei ole henkivartijoita turhan lähellä

DSC00215.JPG

Minähän sanoin että tietsikka kiinni!

DSC00231.JPG

Joka takamuksensa nostaa niin menettää paikkansa... Tietokoneen edessä oleva tuoli on neljän käytössä, minun, Ericin, Pumpulin ja Bossien. Taistelua reviiristä!

DSC00142.JPG

Pumpulia leikitti, matto liukui kaksi metriä!

DSC00234.JPG

Pioni itki kun katkesi - kuva vapulta!!!! En tiennytkään että Pioni erittää niin paljon sokerivettä! Nyt selvisi miksi pionit ovat aivan täynnä muurahaisia kunnes kukat aukeavat!