NO niin, edessä on sitten 5 päivää ilman työmaalle menoa - huomenna hammaslääkäriin ja loppupäivä sitten suu kiinni kärsien, torstai on kuningattaren päivä ja koko maa on oranssi, perjantain otin lomaa kun on asiakaskin lomalla, onhan Suomessa Vappu!!! ja sitten onkin jo viikonloppu.

Jaa että miksi taksilla kotiin? Ei en ollut drinkeillä työpäivän jälkeen. Ei en ollut ostoksillakaan. Ei enkä nuljauttanut nilkkaanikaan. Ei en rikastunut!!!!!!

Meillä on täällä Lelystadissa joku sekopää joka keskellä kirkasta päivää puukottaa ihmisiä ja kävelee muina miehinä pois paikalta - ja kylmän rauhallisuutensa takia häneen eivät sitten muut kamalasti kiinnitä huomiota. Edellinen uhri selvisi hengistä ihan ihmeen kaupalla vaikka tämä puukottaja häneltä kaulan avasikin. Tämän uhrin omassa puutarhassa jossa tämä istutteli kevätkukkia vaimonsa kanssa!! No näiden erikoisjoukkojen "profiler" mukaan sitten tämä idiootti on sitten lyöntikunnossa taas tänään. Eric on sen takia ylitöissä ja kaupunki on täynnä poliiseja, siviilejä ja erikoisjoukkoja! Sarjamurhaaja kun saadaan kiinni niin epäilen ettei hän itseänsä ilman tappelua anna ottaa ja kun on sitten järeät aseet niin soronnoo!!!!! Ei sureta nyt eikä jälkeen. Minä itte en yleensä pelkää mitään, mutta nyt otan kiltisti taksin asemalta kotiovelle ja tarkistan ettei näy ketään kävelemässä tuossa pikkutiellä. Kissoille avaan oven ensin tarkistettuani että reitti on vapaa! Liioittelua? Kenties, kenties ei, mutta asia nyt on niin että minä rakastan omaa elämääni nin paljon että turhakaan varovaisuus ei haittaa!!!! Takapiha on lukossa ja saunaankin mennään niin että meillä on kättä pidempää siinä ovensuussa...

Mutta mitäs näistä, vapun viettoon valmistautukaa... tässä maassa ei löydy edes simaa kaupasta ja minä unohdin taas ajankulun eli ei oo sitruunoita kotona vaikka ihan sitä varten ostin Suomesta hiivaa.