Suomesta tuli soitto ja mainita etten ole päivittänyt viime aikoina.. eli tässä sitten viimeisimmät.

Ostettiin puutarhatontut, nyt niille pitäis nimet keksiä:

798365.jpg798366.jpg798370.jpg798372.jpg

Siellä ne työn touhussa, toivon niin...

798377.jpg

Kovalla helteellä Bossie oli väsynyt, piilotti nenänsä ja tuhisi tyytyväisenä varjossa. Pumpulia ei ole näkynyt eilispäivän jälkeen, taitaa olla sekin mennyt johonkin varjoon. Routa porsaan kotiin ajaa, eikös niin sanota, ja kai sille kohta nälkä tulee.

Meillä siivottiin uima-allasta, siellä on kaiken maailman pikkuötököitä kun oli kansi pois viikon

798413.jpg

Tein mökkiin taulut, samaa tyyliä kuin kaikki muutkin koristukset siellä, decoupage tekniikalla servieteistä

798380.jpg

Ja pelargonia istutin uudelleen kun myrsky lennätti niitä ja katkoi oksia, nyt ripustettiin ne kaiteen alapuolelle, niin kaiteella on tilaa kahvikupeille yms.... juu ja tupakkalakosta ei tullut mitään, tuli kauhea allergia niistä nikotiinilaastareista! 798401.jpg

Nyt menen jatkamaan auringon ottoa, kello on 6 illalla mutta terassilla riittää hellettä - ja Eric kiljuu keittiössä kun pudotti taas jonkun tiskaamansa astian kissan vesikippoon - ja nyt joutuu siivoamaan. Sanoi että miksei lotossa voi voittaa kun joka kerta osuu vesikippoon vaikka vois muuallekin niitä tavaroita pudotella - no, alkais lottoamaan sitten, heh heh! Nyt se murisee ja tarttee mennä vähän lohduttamaan (minä olen yhtä vahingoniloinen kuin äitee!!!!) Yritän jatkossa taas päivitellä useammin!

Terkut koti-Suomeen täältä koti-Hollannista! Viikon kuluttua alkaa loma!!!!!