Kiitos Tualle kortista, muistaminen ja ajatteleminen aina lämmittää sydäntä. Eric tuossa juuri totesikin eräänä päivänä että ihan kuin Tua olisit ollut meidän ystävämme jo kauan, kun joskus puhun että jaahas sulho tulee käymään ja kuvia sit taas pukkaa ja niin ja näin ;-)

Huomenna on sitten se tuomiopäivä - tai kenties ihmeiden päivä, toivossa on hyvä elää sanoi lapamato ja kuoli uskossa taisi joku sanonta olla... kyllä tässä on menneet kädet ristiin useampaankin kertaan, ja unet jäävät vähiin.

Parhaalla ystävälläni täällä Hollannissa on todettu pusutaudin aiheuttama maksakirroosi ja kun olemme niin kovasti tekemisissä toistemme kanssa, no ei sentään pussailla hih-hih!!! niin taitanee olla syytä tarkistuttaa omatkin maksa-arvot.

Luulen kyllä että verikokeissa sekin mainittiin, mutta ei kuulu lääkäriltä siis omalääkäriltä mitään niistä tuloksista, eikä se taida edes tietääkään että gynekologikin jotain löysi. Tää on ihan ihme maa mitä tulee lääkehuoltoon.

Töissä valmistelen jos vaikka joutuu piankin leikkaukseen, kunhan tämän viikon sais vielä olla töissä kun siellä tulee isoja päätöksiä tulevaisuudesta. Mutta päivä kerrallaan, minä siirryn sohvalle niiden desperaattien kotirouvien pariin, heippa hepulis!