Jopas pistit Risuliisa pahan. Piti ihan oikeesti alkaa miettimään ja tulipa ajateltua ihan sattumanvaraisia asioita…..

 

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

 

1.Vuosikausia minulla oli tapa ostaa aina kolme jokaista tavaraa mitä ostin, yksi minulle, yksi ystävälle ja yksi varalle, jos menee rikki. Shoppailualkoholismia pahimmillaan, mutta se auttoi silloin muihin ongelmiin, shoppailu tekee onnelliseksi, ainakin vähäksi aikaa, silloin kun siihen on varaa, ja joskus oli! Tänä päivänä en osta kolmea jos ei siihen ole tosi hyvää syytä…

 

2. Edelliseen viitaten, joka kaappi ja laatikko ja nurkka ja komero on täynnä tavaraa, en osaa luopua mistään! Jos joku on heittämässä pois jotain pientä purkkia jossa on pieni halkeama, niin minä sen omimaan, voihan sen laittaa vaikka pihaan ja täyttää kauniilla kivillä. Sitten se unohtuu jonnekin laatikon pohjalle vain tilaa viemään.

 

3. Kuten minut haastanut, minulla on pakko olla ollut entinen elämä rikosten ratkojana! Tähän päivään mennessä ei ole tullut luettua vielä kirjaa tai katsottua telkkarisarjaa tai elokuvaa, jossa en olisi tiennyt rikollista jo alkumetreillä. Näin ainakin itselleni vielä uskottelen. Toisaalta väkivalta jähmettää minut aivan suolapatsaaksi joten Jessica Fletcher, haastan sinut vielä jonain päivänä!!!

 

4. Kotona nukun ikkunan puolella ja kylässä oven puolella, paitsi äidillä ollessani, siellä kun on ikkunan puolella lukulamppu! Eric parka ei pääse asiaan vaikuttamaan millään lailla. Jos joudun seinän puolelle niin tukehdun! Siis en osaa nukkua ja tappelen täkin kanssa ja ravistelen tyynyjä koko yön!

 

5. Minä tein töitä kolmatta vuotta Mary Kayn itsenäisenä neuvonantajana, esitellen ja myyden ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa (Tukholman alueella) ja tapasin ihania naisia, kolleegoita ja asiakkaita. Sieltä sain myöskin voimaa jota myöhemmin käytin uskaltaakseni ottaa eron erittäin väkivaltaisesta aviomiehestäni. En vieläkään käytä muuta kuin Mary Kayn tuotteita. Oops, on minulla yksi huulipuna joka ei ole MK, mutta se on muotiasia ;-) Jos puhuisin hollantia kuin hollantilainen, en epäröisi hetkeäkään, vaan aloittaisin MK työn täälläkin. Rakastin työtäni ja tein sitä vapaa-ajallani 7 päivänä viikossa! Pääsin jopa palkintomatkalle Dallasiin yhtenä Skandinavian TOP20 konsulteista vuonna 2001, kuusi viikkoa ennen sitä New Yorkin terroristi-iskua!

 

6. Minulla on vain muutama tosiystävä, perheenjäseniä ei tähän ryhmään lasketa tällä kertaa. Leena, Anita, Merja ja Sirpa Ruotsissa, Riitta Suomessa. Tässä iässä ei ole helppo hankkia uusia ystäviä, mutta täällä Hollannissa on muutamista työkavereista tullut hyviä ystäviä, Crystal, Terry, Simon ja Carmen ja yhdestä on tulossa tosiystävä mutta aika katsoo onko näin ihan oikeasti. Ei enää istuta yökausia vatvomassa asioita viinipullon äärellä tai töpeksitä bileissä… ystävyyden kehittäminen 45-vuotiaana vaatii kärsivällisyyttä! Ja kun vielä meidän puolisoidemmekin pitää sitten tykätä toisistaan jotta juttu toimisi.

 

Jaha ja keitä sitten haastettaisiin…

Tiinuli, AnniTanni, Lumikide, Adelheid, Maureen, Riikan ja Elviksen mamin! Teidät on haastettu!

Laitoin tämän päivityksen jo kertaalleen, mutta IE poisti kaiken blogistani, päivityksen poistaen (vaikka olin jo ehtinyt lähettää vikapostia toimitukseen) sain blogin takaisin ja nyt päivitin sitten IE:n kautta, toivottavasti nyt näkyy!