Olin suunnitellut pyykkäysviikonloppua - perjantaina kävin Luzin kanssa syömässä päivällisen ja illan päätteeksi vielä kävimme Victoria Hotellissa kahvilla - se on ihan aseman vieressä ja tykkään sen rauhallisesta tyylistä. Illallinen syötiin kiinalais-surinamilaisessa ravintolassa, missä kiinalaiset ja surinamilaisetkin käyvät eli ruoka oli taatusti hyvää!

Yritin Ericiltä pyydellä kyytiä asemalta kotiin ja ajoittaa kotiintuloni hänen työaikansa loppumiseen, mutta armaani olikin mennyt pyörällä töihin joten minä otin taksin asemalta - joskus on ihanaa kun taksikuskit ovat ihan hiljaa vaan - ja oli se vähän outoa tulla kotiin taksilla iltamyöhään vaikkei ollut yhtään alkomahoolia sisuksissa...

Eric tuli sitten vähän jälkeeni kotiin ja sanoi että hammasta särkee... käskin ottaa särkylääkettä ja mennä nukkumaan, olihan hän käynyt maanantaina juurihoidossa - oli käynyt perjantai-aamunakin hammaslääkärillä mutta sai vain Perioaidia huuhteluun... eipä tuo kultani paljon saanut nukuttua joten kun hän lauantai-aamuna nousi ylös ja tuli alakertaan (juu ei puhettakaan että oltais voitu nukkua samassa sängyssä, mulla alkoi perjantaina töissä menkat ja jumalattomat krampit ja Eric pyöri kipujensa takia kuin hyrrä niin minä muutin sohvalle...) ja sitten sitä soitettiinkin hammaslääkärille, akuuttiin... Hammaslääkäri avasi sen paikatun hampaan, sanoi että siellä on mätäpesäke ja määräsi antibiootteja. Sitten apteekkiin, ostoksille, kotiin ja Eric alkoi sitten kunnon lääkityksen. Tänä aamuna laskeskelin että särkylääkkeitä mukaanluettuna minulta nappaamani Paracetamol codeiinit oli sitten mennyt illan ja yön aikana yli 20 ja aamulla oli Ericillä naama ja kroppa kuin hyttyäisparven vierailun jäljiltä. Lieneekö yliherkkää antibiooteille vai oliko lääkkeiden yliannostus, kutina rauhoittui pikkuhiljaa ja minä piilotin omat kipulääkkeeni jottei ainakaan niistä saa mitään sivuoireita. Sohvalla tuo aviomieheni makasi sitten koko päivän pidellen poskeaan, odottaa huomispäivää ja uutta visiittiä hammalääkärille, sanoi poistattavansa koko hampaan!!! Saa nähdä sitten, tuskin se kipu siihen loppuu, kun sitä hammasta on hoidettu jo pariin kertaan aiemminkin ja kun on tulehdus päällä ei paikallispuudutus auta.. ja ilman puudutusta tuskin meidän isännältä poistetaan yhtään hammasta!

Kateltiin Formuloitakin, oli niin tylsää että nukahdin sohvalle! TV:n ja tietsikan välillä on tullut iltaa vietettyä, huomenna pistän sitten pyykiksi, tiistaina on se hormoonikierukan asetus ja iltapäivällä sitten maksa-ym arvojen kuuleminen. Ja krampit pahenee vaan, kenties tieto siitä mikä ne aiheuttaa myöskin tekin minusta hypokondrikon!!! Ainakin kipujen suhteen. En halua ottaa kovia kipulääkkeitä kun niistä on sitten taas koko päivän ihan horroksessa... joten irvistelen sitten kun pahasti kramppaa ja vasta kun tunto menee reisistä otan tavallisen paracetamolin - jätän vahvemman sitten tiistaille.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu!