1155049.jpg

Onnistuihan se kuva kun sai uudet paristot kameraan.

1155051.jpg

Tässä Bossie viime yönä kun pöytä oli valmis, Bossien mielestä se oli valmis vasta kun hän istui siinä.

1155053.jpg

Tämän vuoden joulukuusi

1155054.jpg

Bossien jouluruoka - Shebaa!

1155055.jpg

Pumpuli söi omansa lipaston alla.

Pojat ovat juoneet kissanmaitoa koko päivän mutta aina tuntuu löytyvän tilaa vielä jollekin hyvälle, ne nuolivat jopa meidän lautasemme puhtaiksi alkuruokien jälkeen.

Ericin kanssa hoidettiin aamulla viimetipan hommat ja sitten lämmitettiin sauna, mentiin saunaan kynttilänvalossa ja kuusentuoksussa, myssyt päähän ja vihdottiin. Suihkuteltiin ja hypättiin puhtaisiin vaatteisiin ja sitten jo appiukko saapuikin mukanaan ihana joulunpunainen puska ruusuja.

Ensin syötiin joulutorttuja ja juotiin glögiä, pipareitakin maisteltiin. Sitten oli riisipuuron ja sekametelisopan vuoro. Sitten pidettiin tauko ja jaettiin lahjat. Äitee antoi Ericille tosi komeen puukon! Ericin isä sai maustettua Koskenkorvaa ja nimimukin meiltä remontin lisäksi, me saatiin rahaa joka säästetään kuivuria varten. Sitten syötiin alkuruoka, kananmunia täytettynä katkaravuilla ja sitruunalla maustetulla majoneesilla mustan kaviaarin kera ja lohifileitä tonnikalamousse täytteellä. Lisäksi rosollia.

Nyt on liharuoat ja laatikot uunissa kuumenemassa, pakko ottaa paussia välillä, muuten jää ruoat syömättä. Tekis mieli mennä saunaan, selän lihakset on ihan jumissa keittiöhommista, mutta onhan nyt joulu niin taidan siirtyä sohvalle suklaan kimppuun.