Töissä oli eilen kiireitä, aamu alkoi junaongelmilla, työmatka kesti puolitoista tuntia kauemmin kuin normaalisti ja pakkanen vaikka ei paukkunutkaan niin se jäinen tuuli meni luihin ja ytimiin kun junia joutui odottamaan asemilla... päivä oli täynnä kokouksia ja pari kertaa kävi mielessä että koskas se tammikuun 16 oikein onkaan, mutta kiire jatkui niin että se ajatus aina hävisi omille teilleen. Viime sekunnilla kun olimme kotiin lähdössä tuli vielä ilmoitus nettikatkosta sunnuntaille joten kaikki päivystyslistat piti säästää uudelleen ja pääsimme lähtemään vasta kl 18 aikoihin - oli "tyttöjen ilta" - minä, 2 työnjohtajaa ja yksi työntekijöistä.

Jos olisin tiennyt että juhliin oli kutsuttu vain joitakuita olisin mennyt kotiin jottei kukaan voisi sanoa että suosin joitain työntekijöitä, mutta kun näin nyt oli päässyt käymään niin pysyttelin sitten asiallisena koko illan. Ruoaksi oli ihania philippiiniläisiä lihapullia, nigerialaista lihapataa chilin kera, valkosipulikatkarapuja ja hedelmäsalaatti kerman ja kondensoidun maidon kera ja juotavaa oli vaikka mistä valita!

Kun minä jäin sitten emännän kanssa kahden niin olitiin vähän enemmän vapautuneita, odottelimme Ericia tulevan hakemaan minut ja nautimme hieman alkomahoolia. Heillä on tosi kaunis asunto ja maulla sisustettu - ei minun maullani mutta sain ihan kamalasti pontta tuleviin tyhjennyksiin.

Eric sai myös kystä kylläkseen ja keskustelimme vaikka mistä muutaman tunnin, aika kului kuin siivillä.Olimme kotona kello 3 aamulla, 40 minuutin kotimatkan jälkeen, menimme heti nukkumaan, heräsimme kl 13 ja laiskottelimme sohvalla, minun flunssani on loppumetreillä ja Ericin on juuri alkanut eli päätimme ottaa iisisti... ja sitten ajattelin illantullen tarkistaa sähköpostini ja avasin sellaisen sähköpostin jota en ole aikoihin käyttänyt ja siellä se muistuttaja sanoi että "Eilen oli isäsi syntymäpäivä"

Arvatkaapa vaan tuliko itelle harmin kyyneleet silmäkulmiin, tää nykyinen kiire alkaa tekemään sen että ne itelle tärkeät yksityisasiat jäävät unholaan, kun ei edes tiedä mistä päivästä on kyse. Ennen kuin huomaankaan on juhannus ja ennen kuin huomaankaan niin olen eläkeiässä ja ennen kuin huomaankaan että eläminen on muutakin kuin työkiireitä niin olen jo mullan alla, ellen tee joitain muutoksia elämääni! Ensimmäinen tietysti oli lähettää äkkiä nettikortti isälle (flunssan takia raakun kuin vanhaakin vanhempi varis) ja vaikka tekstari olisi ollut nopeammin perillä niin löysin sellaisen nettikortin joka nostatti hymyn huulilleni ja joka varmaan tuo isällekin muistoja mieleen ja josta kirjoitan sitten joku toinen kerta - Toinen muutos on sitten todellakin tyhjentää tämä talo kaikesta turhasta, rumasta, vanhasta jota ei ole ikinä käytetty ja kaikesta jota ei tulla ikinä käyttämään. En tarvitse 5 tehosekoitinta ja 15 paria saksia... puhumattakaan sadoista metreistä kangasta ja vuosikymmenien rakennuslehdistä... Eli nyt pehkuihin jotta huomenna jaksaa..... Hyvää yötä kaikille - jos bongaat 11 111 niin jätä merkkisi.. ja kun tuossa huomasin että päivä on jo vaihtunut niin jotta en ihan kokonaan unohda, niin ONNEA RIITTA SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA 18.1. ja vielä kerran MYÖHÄSTYNEET ONNITTELUT ISÄLLE 16.1 JOHDOSTA.