SMSt ovat tärisyttäneet kännykkää koko aamun, pomosta työntekijöihin ovat lähettäneet viestejä, samoin perheenjäsenet. Minä lääkepöppörässä sitten silmät harittaen yritin niitä lukea. Soitin töihin ilmoittaakseni ettei käsi toimi vieläkään, mutta toivottavasti jo ensi viikolla paremmin. Eilen oli fysioterapia ja itkin kivusta puoli tuntia siellä ja viellä nyyhkytin kotonakin, sitten olin kuin takamuksiin ammuttu karhu lopun päivää, kun tuo tunnottomuus/kipu/pistely potuttaa oikein kunnolla. Aikani kuluksi sitten tilasin postimyynnistä vaatteita, saa nähdä koska on toimitus, varmaan sitten kun vettä tulee taas viikkokaupalla joten hellemekot saavat odottaa seuraavaa kesää.
Pitäisi leipoa kakku, Ericillä on tänään opintopäivä ja taidankin antaa Ericin huolehtia kakun vatkauksesta, niin ei ainakaan taikinat päädy keittiönlattialle.
Tilasin 4 kakkuakin toimitettavaksi töihin, taitavat olla juuri nyt perillä kun taas alkoi SMSt tärisemään.Jep, suu makeana siellä konttorilla... harmittaa olla kotona vaikka onkin helpompaa kuin yrittää kättänsä kannatella. Mitellaa ei voi käyttää kun se vetäisi sitten niskaa alaspäin ja niskassa ne hermot jumissa ovat. Opinpahan sitten taas että stressistä on aina jotain seurauksia, ja tarvitsee itseäni muistuttaa että tässä iässä ei enää tarvitse olla "Miss Perfect" joka asiassa, joskus pitää ottaa iisistikin. Niin ei sitten tule burnoutia.
No nyt alkoi sitten tulla puheluitakin! Ovat niin ihmeissään kun en ole töissä että niille on tullut oikein ikävä :-D On sitten kivempi mennä maanantaina töihin kun on kaivattu.
Yritin laittaa vihkisormukset takaisin sormiini, pääsin juuri ja juuri ensimmäiseen niveleen asti ja sitten tuli stoppi, ja turvotusta välttääkseni juon 3 litraa vettä päivässä ja vältän suolaa, mutta ei auta. No ei tästä nyt pitänyt mitään sairaskertomusta tulla joten terveisiä vaan kaikille ja kiitokset onnitteluista Suski ja Marika, Anitalle kiitos kortista!