Tälläisen tunnustuksen sain Tiinulilta  Kiitos Tiinuli, Max ja Baker!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1208309.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin.
Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

 

Minulta tämä lähtee seuraaville:

Multilife

Sikinsokin sekaisin

Itse tehtyä elämää

Oikein nurin sekaisin

Kaalisoppaa koneeseen

Risuliisa

Tulihepo

Taija-tiutiu

Makupaloja

Kotiäidin 3K

 

Monta muuta vielä suosikkilistalla, mutta rajoitus oli 10... Tiinulille myös tämä, joka päivä käymme kirkistamassa uutisianne.

 

 

Sunnuntai on kulunut hitaasti, tarkoituksena oli mennä kolleegan tykö, hän on ollut sairaslomilla jo useampia viikkoja ja kiitokseksi muuttoavusta hän halusi tarjota meille kivan sunnuntain, mutta joutui sen peruuttamaan kun vointinsa oli huonontunut. Sohvalla olen viettänyt päiväni sohvaperunana, Eric oli yövuorossa eli nukkui koko päivän. Appiukko on päättänyt että lähdemme Mallorcalle lomalle koko porukka, ilmeisesti elokuun lopulla. Mistähän sitä sais kissavahdit siksi aikaa? No, naapurit auttanevat ja kesällä katitkin ovat paljon enemmän ulkona niin heidät tarvitsee päästää sisälle kerran päivässä syömään. Järjestelykysymys siis. Pitänee käydä läpi joku espanjan pikakurssi jotta edes jotain ymmärtää sitten Malliksella. Ericin isä viettäisi päivänsä hiekkarannalla ja illat kapakassa mutta Ericin tuntien kierrämme kyllä koko saaren ja katsastamme turistien vielä pilaamattomia paikkoja. Meillä on kotona yksi paksu kirja Mallorcasta, ostin ihan huvikseni saunalukemiseksi (siis terassille) ja sitä on nyt sitten tullut selailtua. Suomen matkaakin pitäisi alkaa suunnittelemaan mutta nyt tuo appiukon ilmoitus vähän muuttaa kaikkia suunnitelmia. Ei ole varaa kahteen ulkomaanmatkaan. Siis Eric maksaa meillä kaikki laskut ja minä ruoat ja tupakat ja omat lainani… yritä siitä sitten vielä lentoliput, hotellit ja syömiset… tarttee laittaa pussinsuu kiinni jo nyt jotta ei tartte lomalla sitten pihistellä.

Loppuilta meneekin sitten katsellen Lakesiden tikkakisan finaalia. Ja jossain vaiheessa kai pitää lihapata valmistaa, nyt telkun ääreen