Halloweenia vaan kaikille, meillä oli firman juhlat ja minä laihdutuskuurilla mukamas... meni alas nokare kakkua ja ´riisiä tulisten kastikkeiden kera, salaattia tottakai mutta sokerihumalani sain Fantasta - maistakaapas afrikkalaista chilikastiketta, 5 sekuntia ja naama kirkuvanpunainen ja hengitysvaikeuksia seuraava puolituntia... en viitsi laittaa kuvaa ihmisistä ilman heidän lupaansa, mutta konferenssihuoneesta tuli ihan mukava ja meillä oli tosi kiva ilta!!! Pöytä notkui ja ruokaa oli legioonalle, tässä ei ole vielä kaikki, ja huomenna jaetaan makeisia koko yritykselle! Kakkujakin oli 3 ja brownies ja naposteltavaa ja 5 erilaista lämmintä ruokaa ja ja ja ja... niin ja workshop! Meillä on yksi tosi mahtava taiteellinen tyyppi töissä joka opetti porukoita taiteilemaan... hänestä lisää toisen kerran. Tässä kuvia, minä menen nukkumaan kun maailma pyörii, aamulla taitaa olla sokerikrapula, kamalaa!!!!

1027986.jpg

1027981.jpg

1027988.jpg

1027983.jpg

Ikkunalla olevat pääkallot meidän taiteilija kaiversi tänään kurpitsasta ja nauriista, lepakon taiteili paperista tosta noin vaan...  Minä oleen kateellinen!

Lisää juhlia tulee osastolla olemaan, se asia päätettiin yhteistuumin! Hyvää illanjatkoa kaikille, minä otan katit kainaloon nyt...

1028018.jpg

tuo keltainen tuossa lusikassa on sitä tulisen tulista tulisempaakin tulisempaa chilikastiketta.... Sonoma sai unohtua tältä päivältä... huomenna paastotaan.