Yö meni yskiessä ja kylkiluut on kipeät. Eric on töissä ja minä olen nukkunut vain tunnin, vähän toista, mutta Citrosan vei unenrippeet silmistä.

Viime yönä on tullut lunta, sentti vain, mutta kuitenkin, varsinkin kun on pakkastakin! Saattaa muuten olla että tänä vuonna pystyvät tekemään sen Elfstedentochtin (luistelua jäätä pitkin 11 kaupunkia, kaupungista toiseen) jota ei ole kai 11 vuoteen pystytty tekemään kun on ollut liian lämmintä eikä jäätä merellä sitten.

Nokka valuu kuten eilenkin ja aivastelen non stop siis perjantaista lähtien. Jos en tietäisi niin sanoisin että allergia, mutta ei se yhtäkkiä yllättäen iske! Harmi vaan kun olo on niin hutera että on pakko syödä särkylääkkeitä, mutta sitten niitten takia ei pääse kuume puskemaan läpi. Yleensähän se on se kuume mikä tappaa ne basiliskot.

On tässä Vuodatuksessa paljon oppimista, mutta kaipa se siitä, monia kivoja juuri Vuodatukselle ominaisia juttuja on poissa, mutta kunhan tässä totutaan tähän niin kohta ollaan taas aivan ajan tasalla ja osataan oikotiet ja otetaan neuvoista vaarin!

Meille tulee tänään ikkunamies - siis ruokailuhuoneeseen vaihdetaan yksi sisäikkunoista ja varaston alaikkuna laitetaan paikoilleen 3 ja puolen vuoden jälkeen. Eric on vetkutellut sen kanssa kun ei oltu varmoja laitetaanko lasi vai lauta... ja ei halunnut maksella omavastuita. Eilen sain tarpeekseni ja komensin oikein kovasti Ericiä ottamaan yhteyttä vakuutusfirmaan - sieltä vastaus että kaveri tulee tänään iltapäivällä ja kaikki on ilmaista!!!! Joku sai sitten kuulla kunniansa vetkuttelusta... mutta vähän meitä naurattikin.

Minä menen käpertymään sohvan nurkkaan Pumpulin kanssa, käsityöt saavat nyt olla muutaman päivän ajan toisella sijalla - 10 000 bongauksesta lähtee Lumikiteelle paketti viikonloppuna, ja siellä on sitten se Joulu-ylläri kanssa... Laitan sitten kirjettä mukaan selvittääkseni mitä ja miksi... jokos ootte uteliaita Kieli ulkona