Loma alkoi sitten vihdoin ja viimein.
'Perjantai-ilta meni töiden merkeissä, osittain, oli nimittäin firman kesäjuhlat. Musiikkia, grillausta - en muuten syönyt kuin yhden persikan - ja viini virtasi. Eric juuttui liikenneruuhkiin ja tuli niin myöhään etten enää sitten halunnut jonottaa ruokia. Hyvältä näyttivät.
Sieltä sitten juhlien jälkeen Ericin enolle ja tädille, eli juhlat jatkuivat. Minä olin niin väsynyt että puolenyön aikoihin nukahdin sohvalle - mistä Eric minut sitten herätteli mukaansa vierashuoneeseen kun itse oli valmis sänkyyn. Eilen aamulla heräsin aikaisin enkä heti aluksi tajunnut missä olen, kun nukuin "väärällä" puolella sänkyä. No nukahdin uudelleen, heräsin hetkeksi kun Eric nousi ylös ja nautin sen jälkeen koko sängyn saamisesta itselleni :-D
oli kiva herätä sitten kun oli aamiaistarjoilut ja kahvit kaikki valmiina! Meitä kyllä pidetään siellä aina kuin kuninkaallisia.
Kotiuduimme aikaisin iltapäivällä, toljotimme telkkaria kun oli tietysti Hollanti pelaamassa jalkapalloa ja tietysti jäi ilman jatkopaikkaa.... lauantai, saunailta, hyvät sapuskat ja kuinka ollakaan me kumpikiin himmettiin sohvalle. Nyt tuntuu että on kesä ja kesäloma, ovet auki, radio Nova taustalla ja tieto siitä ettei huomenna tarvitse mennä töihin antaa lisäpuhtia. Ajattelin levätä ja leipoa korvapuusteja!!!