Minä en varmaan osaa rentoutua - otin 3 päivää kesälomaa jotta sain 5 päivän tauon töistä. Huomenna on siis työpäivä - ja tänään tuli olo että vois ottaa lomaa!!!!!!

Ilman tuota meidän kahvinkeitintä ja kofeiiniyliannostusta olisin varmaan ollut 24 tuntia vuorokaudessa peiton alla sohvalla tai peiton alla tietokoneen äärellä, nyt sentään käytiin kylässä yhtenä iltana. Tietysti Ericin työvuorot pilasivat kaikki suunnitelmani - omaa lomaani varatessani en todellakaan tiennyt että armaani olisi töissä!

No, sunnuntain kunniaksi sauna lämpiämään ja sen päälle syön sitten jäätelöä!!!!! Että vähän lomatunnelmaa... Saiskohan sitä edes joskus elämässään ihan oikean kuukauden kesäloman?? Viimeisin pitkä kesäloma oli vuonna 2005 - eikä se ollut kesäloma, vaan silloin muutin Hollantiin... Mulla ei oo todellakaan ikinä ollut 3 vikkoa pitempää lomaa, ja silloinkin kun oli 3 viikkoa niin ekalla ja viimeisellä viikolla joutui meneen konttorille hoitaan verohommia tai palkanmaksuja...eikö joku vois valaista työnantajia siitä että jatkuva ressi on ihan kamalaaaaaaaaaaaaaaaa?