Eilen oli se hammaslääkärissä käynti, puolitoista tuntia!!!! Tukittu

Menomatka lääkäriin oli työn ja tuskan takana, pysähtelin tuon tuostakin, katselemaan luontoa ja heittelemään lumipalloja ja roikkumaan sillankaiteessa... kuvitellen putoavani sillalta ja joutuvani sairaalaan jottei tarvitse mennä hammaslääkärille...

Ja mikä hammaslääkäri minua odottikaan: ihastuttava, osaava, vanhempi herrasmies joka puhui hollantia hyvin ääntäen ja pitäen huolen siitä että minä ymmärrän kaiken... ilmeisesti sen edellisen hammaslääkärin poistaman kruunun kautta pääsi kunnon ientulehdus jylläämään ja tupakoitsijana sitä ei huomannu... eihän sitä henki haise kun se haisee tupakalle! Ja tupakoiminen huonontaa ienten verenkiertoa jne jne... ja sitten kun lopettaa tupakoimisen niin yllätys yllätys, vuosien tulehdus huomataan!!! Nyt sitten 4 hammasten putsausta nukutuksessa (juu, niin se sanoi!?!?!?!!!) ei puhunut paikallispuudutuksesta, sanoi vielä ettei omalla autolla saa tulla, sitten bakteeriviljelmät ja tähän kaikkeen menee sellainen 5 kuukautta (maaliskuussa putsataan) ja sit kesäkuussa katsotaan tulokset että tartteeko niitä ikeniä alkaa leikkaamaan vai onko kaikesta pahasta päästy irti. Niin juu ja ihan erikoishoitajan mulle määrittelivät kun mulla on se oksennusrefleksi niin herkässä ja kun yritän olla oksentamatta niin iskee paniikki.... sen hammaslääkärin ääneen ois voinut nukahtaa, niinkuin Ruotsissakin tein... kyllä se aurinko risukasaankin ja niin edelleen!

Mieli teki sen jälkeen mennä kampaajalle ja leikkauttaa hiukset lyhyeksi ja värjäyttää ne, mutta en minä sellaista voi Ericille tehdä!!! Joka päivä ois muistutus siitä tiistain hoidosta ;-)

Mentiin kuitenkin ostoksille ja ostettiin uudet roskapöntöt vessoihin ja keittiöön, sellaiset mitkä avataan jalalla painamalla, niin pysyy kannet puhtaana... ja tietty kaikkee muuta kivaa tuli taas ostettua.

Junassa tänään tapasin Simonin, pitkästä aikaa ja menemme sinne sunnuntaina syntymäpäiväillalliselle, kun lauantaina menemme Enschedeen Heidin tykö. Oli kiva kälkättää pitkästä aikaa ja odotan jo sunnuntaita että tapaan Ellenin. Junamatkan jälkeen menin sitten ostoksille..synttäriostoksille. Löytyi yksi kirja, jonka kyllä haluaisin pitää itselläni...Derek Fagerstrom, Lauren Smith & The Show Me Team : Show me how (500 asiaa jotka  sinun on vain osattava!) Wau mikä kirja, menenpä nyt katsomaan jos löytäisin sen www.bol.com sivulta niin tilaan itselleni uuden ja annan tämän Simonille, niin sillä tulee olemaan tosi hauskaa poikansa ja vaimonsa kanssa!

Nyt menen takaisin sohvalle löhölämään ja zappailemaan Richard Geren ja Bruce Willisin välillä... illan kohokohtia siis kahdella kanavalla, jos oisin viisas niin menisin sänkyyn ja unihiekkaa silmiin....

Marika, teen sen plokin sulle ens viikolla, jutellaan siitä puhelimitse lisää. Terkut!