Sunnuntaipäivitys siis - saatiin viimein vihdoin televisio ja koticinema sienälle asennetuksi - tuloksena seinältä putoavat palaset kipsiä eteisen puolella! No tekevälle sattuu, pääasia kun sain nyt televisiopöydän pöydäksi - laitoin jo pääsiäisasetelmat paikalleen.

Kissoja ilahduttaaksemme ostimme koriste-lintuhäkin lintuineen - ja liikkeentunnistavan tintin - siin kun ohitat sen niin se alkaa sirkuttaan - Bossie oli kiinnostunut siitä noin 5 minuuttia, ja Pumpuli pelkää sitä! Ostettiin myös linnunhäkki DVD - kissat nukkuvat syvää unta välittämättä pätkääkään lintujen sirkutuksesta... ihme kissoja!

Eilen oli Spa-päivä, siis kylpylä kotona jalkahoitoineen, kasvohoitoineen, 3 x 15 minuuttia saunominen, tuoremehut ja hieronnat... pakko saada paha mieli vaihtumaan. Ja vaihtuihan se, tänään käytiin sitten vielä ostoksilla, kynttilöitä ja ituja... mutta tuli hyvä mieli. Löysin kaksi tosi kaunista maljakkoa, jotka kylläkin meillä joutuivat kynttilälyhdyiksi!

Hyvää sunnuntain loppua ja alkavaa viikkoa kaikille, minä myönnän että odottavan aika on pitkä, keskiviikkoon on 60 tuntia aikaa... Sisko soitti ja juteltiin mahdollisista tuloksista, antoi pontta taas! Hyvä Marika!!!!