Eilen aamulla heräsin puoli kuudelta vietettyäni yön sohvalla kuumekohtauksien parissa. Antibiootit otettu ja särkylääkkeet syöty, ei tietoa mistä kuumeilu johtuu - kylläkin lääkkeiden sivuvaikutuksena oli kuumeilua ja kuratautia - joten soitin töihin ja ARBO (vastaa työpaikan sairaslomalistoista) sanoi että kyllä nyt on parempi olla kotona kunnes antibioottikuuri on loppu. Ja menin takaísin sohvalle ja olin alta aikayksikön Knock Out!!

Eric siivosi pihamökin ja illalla lämmitti  vielä saunankin, teki tilaa ruokailupuolelle ensi viikolla tulevaa jääkaappia varten. Minä löhösin sohvalla ja ähisin aina välillä kun kauan sitten poistetusta viisaudenhampaasta yhtäkkiä oli haittaa haamukipuna! Puolitin myös kipulääkeannokset, ei vie kipua, mutta pienentää sen kestettäväksi - ei voi nukkua 20 tuntia päivästä!!!!

Tänään on perjantai ja kuumeilu jatkuu, iltayöstä otan viimeisen antibiootin - ja yritän vieläkin puolella annoksella, maanantaina on tikkien poisto ja en todellakaan halua töissä olla lääkkeiden vaikutuksen alla. Minua kuulemma kaivataan konttorilla!!!

Tänä viikonloppuna on sitten varaston siivous, vaatehuoneen järjestys ja sitten onkin jo työviikko!