Olin töissä tänään ja käsi on sitten taas ihan tuusannuuskana. Kello kolmelta loppui voima nostaa kättä pöydältä, mutta oli vielä ainakin viisitoista pakko tehdä juttua hoidettavana. Itku meinasi tulla jo aamulla kun oli 615 sähköpostia oottamassa lukijaansa, mutta toisaalta oli kiva kun huomasin kuinka ikävä ihmisillä on ollut minua!
Joulumieli on vielä valloillaan, vaikkakin kotiuduttuani sain hepulin! Eric (en kutsu tänään armaakseni) oli vapaapäivästänsä nauttien syönyt yli 30 piparia, melkein kaikki piparimobiilin piparit jotka oli tarkoitus viedä töihin perjantaiksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja huomenna on työpaikan pikkujoulut Brasilialaisessa ravintolassa ja kunniasta ei voi kieltäytyä...keskiviikko olisi ainut päivä kun ehtisi jotain väsätä, mutta ei voi leipoa ja koristella samana päivänä. Torstaina pitää viedä joulukoristeet töihin ja mennä Ikeaan jouluostoksille... ja perjantaina on sitten osaston pikkujoulut. Tahtoisi jäädä kotiin vaan ja unohtaa kaikki kiireet! Mutta kiitos körilään sokerivarpaan kolotukset (huom, väittää että on hammaskipua!!!!)  siis ei sokerihampaan vaan sokerivarpaan kolotuksen minun leivontani menee nyt sitten uusinnaksi... Taidan harkita IKEAn valmispipareita ja glögiä sen sijaan! Nyt sitten lääkekaapille ja kohta unten maille, tietsikalla ei voi olla rasittamassa tätä kättä yhtään enempää.

CommentYou.com is your One Stop Shop