Eilen käytiin eläinlääkärillä, tarkistuttamassa Bossien kieli. Kiltisti meni koriin vaikka lauloikin koko 5 minuuttia kovasti autossa, ja kun taas tietysti jouduttiin odottamaan niin tuli välillä voimakkaita vastalauseita odotushuoneessa. No, kun Juuso oli siellä viime vuonna hampaansa takia, niin lääkäri soitti 4 tuntia sovittua hakuaikaa ennen ja pyysi hakemaan kovaäänisen vanhan herran pois!!

Bossien kielestä on se kuollut pala pois, en muista nyt joko kerroin että keskiviikkoiltana Bossie oli ihan kahjo, se puri ja kalvoi kaikkea mikä ei liikkunut, oli ihan kuin mikäkin koira! No koiramaisia elkeitähän sillä aina on ollu. Ilmeisesti silloin se kuollut kielenpala on irronnu ja kipuansa se sitten lievitti puremalla ja hieromalla kielentynkäänsä sitten joka esineeseen mitä se jyrsi. Suuri suosikki oli tarranauha!

Eläinlääkäri oli erittäin otettu Bossien parantumisesta, sanoi että suurena syynä on se että kissa oli niin hyvässä kunnossa sairastuessaan ja kehui meidän huolenpitoamme, tuli tosi kiva olo! Bossie oli hieman peloissaan, mutta antoi kieltänsä ihailla, se näyttää ihan tumpulta nytten kun se pala on pois. Pitää pian saada valokuvia siitä. Bossie oli suuren ihmettelyn kohteena ja tietysti meidän "Playcat" nautti kaikesta huomiosta.

Eläinlääkärissä käynnin jälkeen jätettiin Bossie autoon muutamaksi minuutiksi siksi aikaa että kävin pikaisesti ruokaostoksilla, ja siihen antoi katti haisevan vastalauseen. Ilmavaivoja sillä raukkaparalla... kotiin tultua kipaisi nopeasti kuljetuskopasta pois ja keittiöön syömään, kävi vielä Juuson ruokaa varastamassa ja sitten kipsutteli koppaan nukkumaan hetkeksi. Eli ei se ainakaan kuljetuskoppaa karsasta, Juuso sen sijaan kiertää sen kovinkin kaukaa.

Huomenna appiukon synttärit, nyt tämä emäntä menee keittiöön jatkamaan kokkailuja, laihduttajat paistaa kääretorttua (Eric on kylläkin yötöissä ja minä odottelen hälysoittoja kl 23 ja 24 välillä töistä)