Vapaapäivä ja heräsin vapaaehtoisesti jo kl 8 - sen siitä saa kun menee ajoissa nukkumaan!

Tänään on Matthew'n ja Rob'in hääpäivä - ensin virallinen suhteen rekisteröinti ja sitten juhlat joihin on tilattu Lekker-bändi pihatelttaan! Hilversum here we come! Ainaskin käydään... voi olla että saadaan yövieraita Luzista ja Jeroenista tai ainakin juhlat jatkuu täällä meillä ilmeisesti.

Virallisen osuuden ja juhlien välillä on melkein 4 tuntia, eli menemme ilmeisesti johonkin kivaan ravintolaan syömään - hollannin häät on vähän erilaiset kuin suomalaiset... Lisätietoja huomenna, odotan tietysti kaikenlaisia yllätyksiä illalle! Ensimmäiset homohäät on kokemus sinänsä! Hollannissa asuessa tuntuu välillä että on suurempi mahdollisuus tutustua homo- ja lesbopareihin kuin heteroihin - lieneekö syynä sitten se että heteroilla on useimmilla se yksi lapsi ja vaimo käy osa-aikatöissä - eikä näy niitä meidän firmassa... nyt tää kuulostaa karmeemmalta kuin mitä tarkoitan mutta olkoon.

Ja kuten aina juhlapäivinä minä jätän ostoksillakäynnin viime minuuttiin, eli nyt keskustaan juhlavaateostoksille, Eric tarjoaa ostokset ja lounaan!!!!