Naama alkoi kukkimaan ja krampeista ja kivuista ja kafeiinin puutteesta huolimatta joku ihan ihmeen siivouskärpänen pisti minua ja aloin tekemään jotain mitä inhoan sydämeni pohjasta - uunin puhdistamista. Meidän uuni on ihan karsea, se paloi ensimmäisenä jouluna tosi pahasti, se oli silloin kun kinkun suolavedet tulvivat sekä uunissa että uunin alla jouluaattoaamuna... enkä ole saanut uunia enään oikean näköiseksi vaikka mitä tekisin. Pohja on matta, pinta palanut karrelle, siinä ei auta pehmeät eikä kovat keinot. Ja minä sentään testaan vielä ihan vanhan siivousfirmamme tujuimmillakin aineilla.

Nyt on uuni lämpiämässä, Eric ullakolla Wiin kimpussa, minä syön Marianne-karkkia saadakseni pahat vatsahapot kurkustani alas... ja puolen tunnin kuluttua sitten olen polvillani keittiössä - siitä on sitten hyvä mennä kyljelleen kun kramppi taas iskee.

Juu ja hormoonihoitoa kun kerran naama kukkii -sen jälkeen kun aloin hoitamaan taas kasvojani Mary Kayn tuotteilla ja varsinkin viimeisimmillä kollageenivoiteilla niin ihoni on ollut sileä, pehmeä ja kuin parikymmentä vuotta nuorempi. Nyt puskee sitten vaikka mitä kukkaa kuin perunapelto konsanaan, ja kirjava kuin mikäkin. Tämä kierukka kyllä lähtee ensi viikolla!!!!