Kaksi työpäivää enään jäljellä ja sitten viikon loma! Jos vanhaan malliin menee niin lauantaina kaadun sänkyyn ja viivyn siellä viikon... Amsterdamiin menemme tiistai-iltana ja kiertelemme kaupunkia keskiviikkoaamuna kun on Kuningattarenpäivä. Koko Amsterdam on silloin oranssi! Koninginnedag on yksi suurimmista hollantilaisista juhlista.
Ensi viikolla on kyllä kuiteskin kiirettä, minut on kutsuttu haastatteluun - eikä tartte hätäillä kun kuulemma ovat valmiita vartoomaan jopa 4 kuukautta... tekee hyvää itsetunnolle. En pahemmin viitsi siitä vielä kertoa kun kolleegoilla on suomenkielen taitoisia ystäviä myös ja jotkut asiat tarttee haudutella ensin.
Eric on yövuorossa, lähtee kohta töihin, minä tulin myöhään kotiin kun meillä oli rekrytointi-ilta, avoimien ovien ilta ja suoritin pari haastattelua ja taidan yhden palkata. Olen viimeisen 3 viikon aikana nyt sitten palkannut 5 uutta työntekijää, toistaiseksi tuntuu vielä että olen löytänyt oikeita henkilöitä oikeisiin paikkoihin, työtä kunnioittavia normaaleja ihmisiä. Lykkyä tykö vaan niille kaikille! Minä menen sänkyyn nyt, öitä!