Kaikki hyvin mennään päivä kerrallaan. Pikkukisut ovat kasvaneet ja Olliepolli ei tykkää niistä aina... sen sijaan että OP sähisisi ja varoittaisi se hyökkää nukkuvien pikkukisujen kimppuun tappotuulella... toivottavasti se siitä muuttuu suvaitsevammaksi.

Ericillä ollut yövuoroja, minulla unettomuutta, saunakamari on saanut puolipaneelit, mutta ensikertalaisen työ vaatii vielä hieman putsauksia... mutta ainakin se karmea lohkeileva seinä on peitossa. Kiitos vaan entinen omistaja kun päästi vedet lattialle eikä lattiakaivoon...

Syksy on täälläkin, herneet tekivät palkoja, en vaan huomannut ajoissa poimia. Nyt huomasin että minipapu on tehnyt papuja, huomenna kerään ne pois. Yksi kurkku on kasvamassa ja yksi kesäkurpitsa. Ja hieman tilliä. Ja porkkanoita sateenkaaren väreissä.... Omenoita on kerätty ja ekat hillot on valmistettu ja mehumaijankin ostin tehdäkseni loppuompuista mehua. 

Olen maalaillut jotain vanhoja huonekaluja ja järjestellyt työhuonettani. Kokkaillut ja saunonut. Syönyt lääkkeeni säännöllisesti. Elämä on. Hyvää syksyä! Katsokaahan verikuunpimennys tänä yönä!