Tänään oli kiva avata tietsikka ja nähdä talon myyntisivulla hollanniksi sanat Ostettu varauksella.

Keskiviikkona olimme talolla kuntokartoituksessa. Omistaja yllättyi kun mekin olimme mukana. Meklari oli unohtanut informoida häntä siitä että me olisimme mukana. Eric kulki sitten sen kartoittajan kanssa koko talon läpi. Kattopuut pitää uusintakäsitellä puuta syövien toukkien estämiseksi oli ainut uusi asia meille.

Omistajan kanssa vaihtelimme kuulumisia. Kaksi kissaa hänellä on, toinen 18,5 vuotias ja toinen 2 vuotta vanha. Ihastelin taloa ja tyyliä ja sitten tuli selville että hänen hyvä ystävättärensä asuu Espoossa ja hänelle on iskoutunut suomalainen maku. Ilmankos siellä tuntui niin kotoiselta. 

Omistaja jätti sitten minut sinne ja lähti poikansa kanssa lääkäriin. Kiertelin vielä kerran ja napsin kuvia, ne vaan pitää saada tuolta kännykästä siirrettyä koneelle. Ainakin 75% romusta oli jo lähtenyt... Touhua siellä tulee meille riittämään mutta otetaan päivä kerrallaan.

Toinen ilahduttava uutinen oli että meklari oli tehnyt meille talon uutissivun, missä voi suunnitella muutot ym. Paha juttu vaan kun pidämme asian salassa selkä- ja lonkkasairaalta Hollannin suvulta tupaantuliaisiin asti niin ei sitä ole jaettavaksi. Hollanniksi koko teksti. 

Huomenna tulevat miehet katsomaan saunamökkiämme ja antamaan hinta-arvion sen purkamisesta ja siirtämisestä Nesiin. Ja uudelleen rakentamisesta. Myöskin timpuri joka oli meillä kylppäriremonttiin osallistuvana tulee tsekkaamaan sen. Kilpailutetaan ne sitten. Timpuri lupautui tulla talokierroksellekin kun meillä on vähän suunnitelmiä ;-)

Nyt vain odottamaan lainan vahvistusta. Huhhuh kun jänskättää vieläkin.