Loman Grande Finale oli tänään, mentiin ostamaan meille polkupyörät!!!! Saadaan ne vasta viikon kuluttua, mutta askel eteenpäin!

Viikko Amsterdamissa meni siivillä - kreikkalaisia illallisia, Rijksmuseum, Van Gogh museo, ihania kahviloita, goji-marjamehuja, leipomosta ostettua tuoretta leipää, aamiaisetkin tuli syötyä hartaasti... jalat kamalilla rakoilla!!!!! Eikä nettiä, eikä ikävää sitä!

Appiukko oli pitänyt kissoista niin hyvää huolta että ne pelkäsivät meitä kun tulimme kotiin. Sitten meille iski tietysti jonkinasteinen flunssa, joka lihas kipeänä, köhä ja aivastelu satuttivat rintaa, ja appiukko pysyi meillä perjantai-aamuun asti. Sitten mentiinkin jo Ikeaan ja vaikka mihin ostoksille, jotta saatiin appiukon olohuone valmiiksi. Oli siinä paikat kipeänä kun lattiat jynssättiin Vimillä ja sitten ompelin niskat kumarassa verhot valmiiksi.... Kun tultiin keskiyön jälkeen kotiin niin itku tuli kun auto vihdoin viimein oli tyhjä.

Yhden asian tajusin tämän loman aikana - on löydettävä uusi työpaikka, se stressi mikä minulla on päällä töissä vielä tappaa minut jonain päivänä. Annan pari vuotta aikaa itselleni katsella jotain muuta ja säästää rahaa... kas kun meillä on jo kaikkea, enemmänkin kuin pitäisi, niin niin kauan kun on rahaa syödä ja joskus vähän juodakin ja kissoilla on kystä kylläkseen, eli mun ei tarvitse rahan takia itseäni tappaa 12 tunnin työpäivillä! Eilen tajusin että maanantaina töihin ja yö oli täynnä painajaisunia, heräsin sydän kurkussa ja tippa linssissä!

Nyt sohvalle rauhoittamaan niskalihaksia vielä vähäksi aikaa, mietimme menisimmekö saunaan tänään vai huomenna, saatta jäädä huomiselle.... pikkuaskareita toouhutaan, ripustellaan uusia kehystettyjä julisteita seinille ja ai niin juu!!!! Keskiviikkona kävi roska-auto hakemassa pihan "vanhat" tavarat ja torstaina toi rekka-auto meille uuden ruokapöydän!!!! Sen verran tukevaa tekoa että jopa minäkin voisin pöydällä vetää ripaskat!

Leutoa syksyä kaikille, tänne tulen silloin tällöin tarkistamaan muistaako minua kukaan kommenttiviesteillä!

Tua, mitä tapahtui kuvablogille???

Marika, niin se vaan kesä meni ja kohisi menoaan, kiitos viesteistä ja tekstareista ja terkut koko poppoolle!

Äitee, juu ex tempore on rautaa, toivottavasti teillä on ollut mukava syssyn alku!