Toukokuu siis, vappupäivää en laske mukaan, mutta toukokuu! Aurinko paistaa ja on lämmintä. Viimeinen virallinen lomapäiväkin, vaikka onhan viikonloppukin vapaata.
Toukokuu on kiva kuu, mummun synttärikuu ja minunkin. Äitienpäivä, helatorstai ja useimminten helluntaikin. Meidän hääpäivä, koulun loppuminen, kesän tulo. Sinivuokot ja valkovuokot ja kielonkukat. Omenapuut kukkimassa...
Tänään on jännä päivä, tulee puhelu jos on toinen tapaaminen, ensimmäinen epäonnistui puoliksi, kerron joskus lisää siitä, kun iski kauhee jännitys ja veti ihan black outiksi. Sattuuhan niitä. Sitten sattumalta katselin jotain Oprah ohjelmaa siitä miten pitää elää tätä hetkeä eikä tulevaisuutta ja ymmärsin prikulleen mitä minulle oli tapahtunut. Sen sijaan että olisin nauttinut siitä tapaamisesta ja ollut siinä hetkessä, minä maalasin itselleni kauhukuvia tulevaisuudesta kun pitää asianomaisia informoida ja tietysti se otti yli koko tilanteen, pelko tulevaisuudesta. No, sen näkee ja kuulee sit.
Eilen meni ihan mähkimiseksi, söin kaikkea mitä kaapeista löysin, paitsi en suklaata. Vappuruoka jo vappuaatolle, ja eilen lämmitettäväksi oli lammasta ja perunoita. Meillä ei ole perunoita syöty viime elokuun jälkeen muuta kuin jouluna Janssonin kiusauksessa, eli olo on vähän kummallinen ja vatsa on kuin olisin 7 kuulla raskaana.
Minä menen nyt puutarhaan kahville ja suunnittelemaan tämän päivän tapahtumia - josko pesis taas pyykkiä ;-)