Menin aamulla töihin nukuttuani pitkän yön, totesin Ericille että ompas ihana olo kun on koko yön nukkunut yskimättä ja ihmettelin että mitä ihmettä hän sohvalla nukkuu, vai oliskohan kenties katsellut videoita puoli yötä ja nukahtanut sit siihen.... Johon minun armaani loi minuun tiukan katseen ja sanoi "vai yskimättä?!?!?!?! sä oot yskiny KOKO yön!" No, ilmeisesti olin niin väsynyt sen edellisen yön tunnin unista enkä ees ottanut päivätorkkuja että nukuin kuin tukki halki omien köhimisienikin!
No joka tapauksessa töihin menin ja hyvä että menin, oli siihen malliin taas tullut postia ja uusia testikeissejä tuli koko päivän. Pidin pari kokousta ja sain sanottavani perille...
Mulla on nyt sit uusi nimikekin, Operations Manager, hain sille suomennosta monta tuntia, mutta kai se lähinnä on joku Toimintopäällikkö... työ pysyi samana. Eli rakkaalla lapsella on monta nimeä kuten mainitsin tänään Tarja-mummulle laittamassani sähköpostissa. Tarja-mummu on minun isäni toinen vaimo ja veljieni äiti siis ja tällä hetkellä on parikin veljeäni odottamassa perheenlisäystä, eli mummulla ja papalla on vipinää!
Meillä on toimisto myös Costa Ricassa, jossa on tänään maa järissyt. Osaston työntekijät ovat toimiston ulkopuolella odottamassa jälkijäristyksien loppumista jotta voivat palata töihin. Jos ne ei lopu ihan pian, niin puhelut ja sähköpostit roudataan sitten meille Amsterdamiin sieltä, mutta ongelmana on kun ei oo espanjan puhujia meidän tiimissä... jos oisin lähempänä konttoria menisin sinne pitämään Jöötä!!! Minut tuntevat tietävät mitä tarkoitan...
Virkkauskärpänen sitten näköjään iski ja kun tänään oli kauppailta, ja Eric iltavuorossa, niin kävimpäs keskustassa kiertelemässä ja löysin jotain paksua lankaa joka on moniväristä lilan violetin roosan ja valkoisen sekoitusta ja siitä yritän sitten niillä joskus oppimillani salomoninsolmuilla saada jotain aikaiseksi. Vaan kamalaa se on paksusta langasta... kyllä siitä lämmin huivi hartioille tulee, mutta en halua nukahtaa se posken alla tai tulee tosi oudot jäljet naamalle!
Ostin mä pari Wii peliäkin mutta kun periaatteessa ollaan ostokiellossa - tai tuhlauskiellossa ja käskin tyhjentään pakastimenkin päivä kerrallaan sen sijaan että ostettais jotain maittavampaa... niin pelit saa odottaa muutaman päivän ennen kuin otan ne esille.Toinen oli poliisiautolla ajamista ja toinen tivolipelejä tai jotain sinnepäin, tarjouksessa kun olivat niin päätyivät meille.
Nokka valuu vieläkin ja yskittää silloin tällöin, mutta on sanottava että näin tupakoimattomana on helpompi yskiä! Ei iske niin pahasti keuhkoihin... ja kun kylkiluut on jo siitä aivastelusta aivan kipeet niin parempi on olla yskimättä liikoja.
Nyt palaan työn pariin, on pari dokumenttia vielä fiksattava tänä iltana, mitäs otin lomapäiviäkesken kaiken... hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!