Eric lähti Saksaan taas treenaamaan poliiseja, ambulanssimiehistöjä sekä palomiehiä katastrofitilanteissa, niinkuin oli kesäkuussa Ruotsissa. Joten minä jäin kesäleskeksi ja jo nyt on ikävä. Vaikka Eric onkin vuorotöissä ja minä tykkään olla itseksenikin, niin on se vaan suuri ero kun tietää että joutuu yksin nukkumaan ja yksin heräämään. No, perjantai-iltanahan armaani jo palaa kotiin, ja tiistaina olen kurssilla, joten yksinäisiä iltoja ei ole tämän illan lisäksi kuin 4 jolloin on keksittävä tehtävää... ja minähän olen niihin jo varautunut:
1422849.jpg
Tildaan hurahdin pari kuukautta sitten mutta ei ole ollut aikaa mitään tehdä
Amazonilta tilasin nuo kolme englannin kielistä ja pohjois-Hollannista löytyi Tildan kesä norjankielellä kuten muutamia muitakin pikkutavaroita - tuhottoman kalliita kuitenkin, paitsi nuo Amazonin kirjat, ne taisivat maksaa yhteensä jotain 26 puntaa plus postimaksut, eli jotain 40 euroa plus postimaksu. Tilkut ja nauhat ja puurenkaat sekä osoitekirja ja kalenteri ja Tildan kesä maksoivatkin sitten 80 euroa, Jyskistä löytyi pellavakangasta, 5 metriä kympillä.
1422856.jpg
Ja jos aikaa riittää niin voi taas alkaa näperrella kortteja - lupasin Ericille käyttää iltojen valoisat tunnit yläkertaa järjestäen. Hobbytavaraa on niin että vois aloittaa oman kaupan!
Siskolle paljon onnea uuden työpaikan johdosta!!!!! Ja Anitalle kiitos matkavinkeistä, ne hinnat vaan on ihan erilaisia täältä suunnasta :-( ja lapsenvahtia ei ole vieläkään tiedossa eli tarttee kattella miten ja josko pääsee reissuun.
Minä palaan tilkkujeni pariin - juu ja appiukolle ostin mahtavan päiväpeiton, en jaksa alkaa ite sitä sittenkään väsäämään. Eli kun Eric palaa kotiin niin lähdemme sitten Amsterdamiin laittamaan vaarin makuuhuoneen kuntoon. Ja Ericiltä tuli juuri viesti, otti meidän sähköisen kylmäboxin mukaan (mahtuu pakki kaljaa sinne) ja kuulemma muut ovat kateellisia!