Menen tänään sairaalaan hakemaan verenpainemittarin 24 tunniksi! Mokomat pelottelevat että verenpaine saattaa estää sen toimenpiteen kesäkuussa! No sittenpähän on näyttää tulos että työpaikkani saa vereni kiehumaan - eilen kävin työpaikan terveydenhoitajalla ja viidessä minuutissa sain 2 tulosta: 167/128 ja 145/110 vain vaihtamalla puheenaihetta...

Se siitä! Tarkistinpa netistä että hobbypaketti on haettavissa noutopisteestä!

Ja saatiin lomille myönnytys, viikoksi matkalle siis, Suomea kohti jos auton kunto kestää ja  lentokoneisiin ei luoteta noitten tuhkapilvien takia, kumpikaan meistä kun ei voi muuttaa lomapäiviä vaan töissä on oltava heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina. No, onhan sitä ennekin ajeltu, jopa käyty viikonloppu Tukholmassa autolla ilman mitään extra vapaapäiviä.... mutta kyllä noi silta-ja laivamaksut on karseita, ihan maksavat maltaita. Katsottiin että minimissään tulee matkan hinnaksi 1000 euroa, samalla hinnalla pääsisi Rostockista Helsinkiinkin mutta nyt nähdään edes pari kaveria Tukholman päivän aikana... siis näin suunnittelemme, illalla tiedän enemmän.

Ja anoppi ja käly jatkavat draamoja - nyt on välit rikki vain kun mummon pyydöstä tilasimme vanhainkodin esitteen - samaisen vanhainkodin minne mummon veli muutti viime viikolla. Sanoin kälylle suoraan että nyt mä en enää jaksa näitä ikuisia draamoja kun anoppi ei osaa poikansa kanssa suoraan puhua. Ja Eric sanoi siskolleen että anna jo perkele olla, niin sisko laittoi tekstiviettiä jossa varoitteli seurauksista jos Eric katkaisee välit. Mitkä välit?????

Aurinkoista tiistaita teille!