Loma alkoi 29.4 - ja eilen oli kuningattarenpäivä ja Hollanti pukeutui taas oranssiin - me vietämme mahdollisimman paljon aikaa pihamaalla, katoksessa, ottaen torkkujakin - illalla ajoissa nukkumaan ja aamulla aikaisin ylös.

Torstaina kävin anestesialääkärillä, operaatio on muutettu viikkoa myöhemmäksi ja Lelystadin sairaalaan, ylipainoni vuoksi. Ikävää kuultavaa, siinä myös syy siihen miksi minun leikkaukseni on vasta joskus tulevaisuudessa.

Torstaina grillattiin - ei ikinä enää ilman grillinesteitä!!! kanatikut kypsyivät, katkaraputikut jotenkuten mutta sitten ei enää riittänyt grillissä puhtia kuumaaan juustoon - kun vihdoinkin olin löytänyt haloumia! Ruoka oli kuitenkin sen verran tuhtia näin laihduttajille että me menimme nukkumaan jo vartin yli 9 illalla!

Eilen syötiin kreikkalaista salaattia ja illalla kanakastiketta ja riisiä, uni maittoi taas! 

Tänään sitten tuijoteltiin telkaaria jo aamusta alkaen, sitten BBC:n lauantaikeittiö herätti ruokahalut, onneksi oli vielä salaattia jäljellä. Minun kielelläni on Cevdetin tekemän turkkilaisen pinaattisopan maku mutta en löydä mistään sitä vanhaa reseptiä... nyt tarkistamaan löytyisikö netistä....

Toukokuu alkoi siis ja siellä Suomessa juhlitaan Vappua!!!!! Hauskaa Vappua toivottaen lähden tästä sitten ruokaostoksille!!!