Teemulta tuli postia - tervetuloa Hollantiin, toivottavasti viihdyt yhtä hyvin kuin minäkin! Annahan kuulua itsestäsi lisää, suomalaisia ei ole ikinä liikaa yhdessä ulkomailla :-D ja piristystä toi meilisi tämänkin blogin elämään. Viime aikoina on ollut hiljaiseloa kun ei aina viitsi valittaa työkiireitä. Tietysti jos tämä rakas sukuni vaivautuisi joskus käyttämään tuota kommentointilootaa pikaviesteihin niin tulisi tämäkin aktiivisemmaksi.

Naamakirja on kyllä asia josta ei ole ollut muuta hupia kuin ajanmeno... eräänlainen twitteri ja peliaddiktio - jota ilman ei kuitenkaan olisi halunnut olla, olihan meillä töissä sitten muutakin puhuttavaa kuin työt - esimerkiksi Mafia sota!!! No sodat on sodittu ja naamakirja aukee vieläkin kerran päivässä pikapäivitystä varten mutta minä olen kyllä aikonut ottaa hieman etäisyyttä tähän nettielämään. Blogia pidän yllä ja alan olemaan hieman aktiivisempi taas...kohtahan on lomakin ja varmaan jotain kerrottavaa on sen jälkeen.

Ericin kanssa on vähän suunniteltu että voitais ottaa viimehetken matka johonkin lämpimään, läskeistä huolimatta. Onhan se kinkkukin paremman näköinen kun se on kunnolla uunissa ruskistunut!!!


Tänään tuli Klingelistä paketti joka melkein antaa aihetta odottaa syksyä - uusi jakkupuku töihin - istuu niin nätisti tässäkin Barbamammassa että!

Juuso on kummallinen, se on vieläkin talon pomo, mutta sen maha on kuin ilmapallo. Ei se valita ja syö lisää... vatsa sillä toimii kyllä hidassäädöllä, mutta oiskohan matokuuri joka turvotuttaa... muuten voisi olla aika mennä veterinäärille ja päästää herra autuaille ahoille...

Töitten jälkeen meni Luzin kanssa oluelle ja olipa ihana taas tyttömaailman juttuja sepustella tunnin verran. Ericillä on viimeinen yövuoro, sitten kaksi aamuvuoroa ja sitten on isännällä loma!!!!

Jos ei eräs armas sukulaiseni mokannut oikein niin jumalattomasti että... niin lomamatka suuntautuisi Suomeen, nyt taitaa olla parempi pysyä ekvaattorin lähettyvillä ennen kuin sanoo mitään mitä takuulla katuu - kaikki kun ei ole soveliasta sitten sukulaisen lähipiirin korville.... en tässä enempiä viitsi mainita kuinka läheistä sukua jottei kukaan väärin ymmärrä asioita. Sanottakoon vaikka näin että se koira kajahtaa johon kalikka kalahtaa..

Klingelin paketissa tuli uudet valoverhotkin -ensimmäiset verhot mitkä ostin vuoden 1982 jälkeen - kaikki muut on itsetehtyjä - ja niitä on paljon!!!! Samassa paketissa tuli myös kolme pakettia suklaanvalmistusta varten, työkaverit hurahtivat karkin ja muun namun tekoon ja yrittivät minua puhuttaa kursseille - sanoin että minun mitään tartte oppia, osaan minä omat tryffelini tehdä..kunhan niiden kurssi on valmis, niin mulla on niille sit pääsylahjat! Vai miksi niitä suomenkielellä sanotaan, valmistumislahjoiksi???

Minä siirryn sohvalle Juuson viereen.. onneksi Eric on huomenna kotona niin osaan sit taas nukkua sängyssä!