Tänään kävin lääkärissä - ei ne alkaneet testaamaan onko possuflunssaa vai ei, kun kerran Ericillä ei ole mitään oireita. Mutta flunssa on ollut aikas voimakas ja keuhkoissa on jotain vikaa - pihisee ja vinkuu vaan. Lääkäri epäili astmaa  - EI VARMASTI!!!!! - joten kotiin sitten yskänlääkkeen ja astmapiipun kanssa ja torstaina uudestaan kuunneltavaksi. Testasin siis piippua tänään ja en minä mitään huomannut, yskitti vain pirusti, yskänlääkkeet otan vasta kun menen makuulle niin ei tarvitse koko yötä yskiä. Eilen käytiin jopa saunassa eikä auttanut!!! Lekuri käski ottaan höyrykylpyjä, höh! Meillä ei kuule mitään turkkilaista saunaa harrasteta - vain lomamatkoilla! Muistatkos äitee sen hamamissa käynnin, kun kuollut nahka oli pois niin matkalla hotelliin poltti makeesti sen uuden!

Joulukalenterikin alkoi taas - Tua on minua muistanut isolla paketilla minkä sisällä oli 24 pakettia avattavaksi joulua odotellessa... Ensimmäinen aukesi tänään - ja ihana joulukalenteri siellä sisällä odotti, lapsuudesta tuokin kuva muistoja tuo mieleen ja ainakin jouluun asti olisi sitten päivityksiä odotettavissa päivittäin.

Ja Ericin joululahja meille:

Nyt minä menen nukkumaan - Ericillä on aamuvuoro huomenna ja sitten 4 yövuoroa perään - minä taidan nukkua huomenna koko päivän!