Eric huomasi tänään että kohta lähestyy 10 000 kävijän mitta joten toivottavasti tämä bongaus onnistutaan ikuistamaan! Mia, joka bongasi 5 000, on jo päässyt ystävien joukkoon ja ahkeroimme Facebookissakin, eli bongaus voi olla alku uudelle ystävyydelle, kuten jokainen blogikommenttikin!
Kello on paljon yli puolenyön, kävin juuri pelastamassa Pumpulin kovaäänisestä kissatappelusta ja olen tehnyt aktiivisesti töitä ainakin 9 tuntia tänään, saaden 8 vuosikatsausta työntekijöiden arviointeja valmiiksi, 7 jäljellä, mutta ne ovat uusia työntekijöitä jotka ovat oikeastaan vasta koulutuksen läpäisseitä. Tekisin mielelläni kaikki valmiiksi nyt, mutta olkavartta särkee samoin niskalihaksia kun en ole tottunut tuntikausia olemaan koneella eikä kotona ole samanlaista työympäristöä kuin konttorilla...joten pakkasin dokumentit zip-kansioon ja lähetin konttorille ja laitoin telkun BBC:lle, aion nukkua sohvalla kun Eric on yövuorossa!
Joulukortit on kirjoitettu ja Suomen ja Ruotsin kortit ovat valmiita postitettavaksi huomenna. Ihana kynä se jonka Lumikide lahjoitti!
Saimme eräältä ystävältämme tänään myös joulukortin johon hän oli liittänyt joulukoristeita jotka hän oli ostanut Islannin matkallaan, HEEL VEEL BEDANKT VOOR JE BRIEFJE; ESTRID!!! ja toisen joulukortin ystävältäni Merjalta Ruotsissa mistä myös löytyi jouluenkelikoriste! Kiitos Merja!
Nyt minä menen nukkumaan,taisi olla neljäs tai viides bloggaus tänä päivänä/yönä! Hyvää yötä teille jotka vielä kukkuilevat ylhäällä ja hyvää huomenta teille jotka luette tätä aamukahvin aikaan!