Eric on yövuorossa tämän viikonlopun joten hän sitten viettää päivät petin pohjalle ymmärrettävistä syistä. Yleensä silloin ei vastailla puhelimeen ja useimmiten ei puhelin edes soi kun olemme sukulaisia varoittaneet yövuoroviikonlopusta.... Tänään puhelin kuitenkin pirahteli useamman kerran ja sitten kömmin itse siihen vastaamaan, Ericin sisko Heidi se siellä soitteli, hänenkin miehensä on yövuorossa ja tylsyys iski. No eihän nämä kälyjen keskustelut mikään blogin aihe olisi, mutta kun puhelu loppui, huomasin että olimme puhuneet 40 minuuttia HOLLANNIKSI! Eli kyllä se kieli siellä on ja itsekseen kehittyy television ja kirjojen tuella... päätettiin siinä sitten että me menemme helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna sinne kylään kun hänellä on ne synttäritkin sitten helmikuussa ja kun Ericillä ja hänellä on se sama viikonloppu vapaata!

Me muutimme makuuhuoneen järjestystä taas kerran, se vaikuttaa suuremmalta nyt, mutta jostain kumman syystä minä en osaa siellä nukkua, niskat on kipeät ja selkää jomottaa - ja kuitenkin kyseessä on sama sänky ja samat tyynyt ja patjat! Nukun vain toisella puolen petiä kuin ennen! Eric nukkuu makeasti, ei edes kuorsaakaan ja minä kuljen ympäriinsä mustien silmänalusten kera... sohvalla nukahdin sitten tänä aamuna vaikkakin heräsin niska solmussa niin uni oli kuitenkin syvää!

Taidan lähteä yläkertaan järjestelemään romukasseja (siis kasseja joissa on tavaraa joka huoneeseen... pikasiivousten tuloksia!) Minkä taaksen jättää sen eestään löytää tais joku viisas joskus sanoa!