Teki mieli kakkua, joten vihdoinkin se valmis kakkupohja jonka ostin pari viikkoa sitten tuli käyttöön.
Kostutin maidon ja mansikkamehun sekoituksella, laitoin mustikkahilloa ja banaania väliin, annoin kunnolla kosteutua ja koristelin kermavaahdolla ja kokonaisilla mansikoilla. Mansikat on omasta pihasta, makeita kuin mitkäkin!
Nam nam, otettiin kumpikin kaksi palaa iltakahvin kanssa.

1648767.jpg
Tänään saatiin vihdoin viimein vierashuoneen iso sänky (220x200) palasiksi ja pressun alle etupihalle odottamaan roskakuskia. Nyt Eric on laittamassa tietokonekaappia palasiksi jotta voidaan se myöhemmin koota uudelleen pienemmässä vierashuoneessa. Me kun muutetaan isoon huoneeseen jotta saadaan yläkerrasta lipastot mahtumaan sinne kanssa. Ja sitten ostetaan 140cm sänky vieraille. Sopu tilaa tekee mutta onhan se vähän hölmöä pitää isoa huonetta tyhjillään jos kerran kuussa on isä vieraana.
Marinoin tänään broilerin fileet valkosipuligrillikastikkeessa ja hölmö kun välillä olen niin roippasin sitten ne marinaadit sinne paistinpannuun kanan kypsyttyä... Olipas suolaista ja mausteista kastiketta, riisit ja kastike jäi minulta syömättä, Ericille kyllä maittoi.
Muuten olen löhönnyt sohvalla koko päivän telkkaria tuijottaen, on ollut ukkosta ja satanut ja paistanut vuoronperään, lämpötila jotain 15 astetta, revi siitä sitten huumoria kun tekis mieli pulahtaa uima-altaaseenkin joskus.
Makuuhuoneesta tulee violetti ja vaalea lila, tarvitsee tänään vielä päättää mitkä seinät milläkin värillä maalataan, mikäli maaleja jää yli niin käytetään loput keittiöön ja eteiseen.
Oli se hyvä etten kuitenkaan tilannut sohvaa violettina, riittää kun saa vaihtaa tyynyjä mielensä mukaan siinä.
Olen koko päivän miettinyt että mikähän nyt on kun tuntuu niin hölmöltä - niin juu vaihdevuodet varmaan iskeneet, mutta en sitä tarkoita nyt kuiteskaan - ja sitten äsken peilin ohi kävellessäni huomasin että olen käyttänyt entisiä silmälaseja koko päivän. Siksi ei edes lukeminen kunnolla onnistunut. Luulin vaan unenpöpperössä että silmissä on vielä unihiekkaa! Vanhuus ei siis tule yksinään... ja nyt keittiöön, Eric kun kerrankin tekee miehen hommia täällä kotona niin minä menen tiskaamaan :-D