Tällainen haaste tuli Tiinulilta

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Avasin netin eilen töissä ja sain haasteen, mutta en siihen pystynyt työpaikan web-politiikan takia vastaamaan... eilen siis: punaiset sukat (joihin päivän aikana ilmestyi iso reikä!!!) valkoiset adidakset, tummanharmaansiniset farkut,  pikkuhousut, valkoiset jotta sopivat lenkkareihin, violetit rintsikat, anopilta saatu pinkki- ja mustakuvioinen lycrapaita jossa jotain kimallusta, musta samettijakku pusakkamallia ja pinkki kaulahuivi. Töissä on nimittäin välillä aikas tehokas ilmastointi ja pitää varoa ettei ääni lähde. Niin juu, ja kello, kihla- ja vihkisormus, kaulaketju sydämineen, vielä yks sormus ja silmälasit! Paljonkohan tosta kerääntyi ylimääräistä kannettavaa...

No illan vietin appiukkoni seurassa kun Eric oli kolleegoiden kanssa syömässä, ja katseltiin televisiosta Lento 93. Ja kotiuduimme niin myöhään että menin suoraan sänkyyn jaksamatta edes tietsikkaa avata.. se on myöhäistä se!

Tänään sitten kotiuduin töistä, Eric on supermyöhäisessä vuorossa ja tulee kotiin vasta kl 2 yöllä, laitoin saunan lämpenemään ja heitin farkut ja samettitakin veke, samoin lenkkarit ja sukat ja avasin tietsikan ja sitten oho! mitäs mulla onkaan päälläni: Mustat rintsikat ja violetti toppi ja valkoiset pikkuhousut (ja kaikki kimellys mikä eilenkin)

Näin ollen vastasin haasteeseen kahdesti ja pisti heti mietityttämään, mutta pakko se on tunnustaa: olen heikkona pinkkiin ja lilaan ja violettiin, mustaan sekoitettuna varsinkin. Ja pikkuhousut kyllä vaihtuu päivittäin vaikkakin nyt sattui  tuo valkea kausi kohdalle :-D ;-)

Laitan tämän haasteen eteenpäin : Tinkelin, Lumikiteen, Ahmatin, Toivottoman ja Maureenin, ihan sillä kun niissä blogeissa vierailen enkä ole kuitenkaan kommentoinut kun oon vähän alussa ujostellut... että mukaan vaan!