Kotona taas, ja kiireet jatkuu! Tänään oli työpaikalla osaston pikkujoulut, minä niistä kyllä myöhästyin kun oltiin Ikealla ostamassa osaston joululahjoja. No ehdin sentään vähän herkkuja maistelemaan ja jakamaan joululahjat kaikille - kynttiläpaketissa 3 isoa kynttilää, tuikkulaseja 4kpl ja pikku kulho ja vaasi, kaikki samaa Isig sarjaa.

Minä sain sitten kolleegalta lahjaksi tosi mahtavan violetinpurppuraisen YSL kynsilakan, jota tarvitsi heti tänään kokeilla ja vautsi vau kuinka nopeasti se kuivuikaan. Harmi vaan kun kynnet on tällä hetkellä lyhyet - sen siitä saa kun on muuttoapulaisena kavereille!

Eric oli tänään Amsterdamissa isäänsä auttamassa, remontti alkoi makuuhuoneesta, eli höyrytti kaikki tapetit irti seinistä. Huomenna jatkaa sitten ovien ja ikkunankarmien hiomisella ja laittaa ne lasikuitutapetit seinille. Lauantaina maalataan, ostettiin mahtavaa punaista maalia joka sopii niihin sammaleenvihreisiin verhoihin (siis ne on vielä ompelematta) ja ajattelin lauantaina viedä appiukkoa ostoksille, jotta ostetaan samaa kangasta sen verran että saa vielä päiväpeitonkin tehtyä. Jos ei samasta kankaasta niin ainakin prikulleen samanvärisestä.

Tässä koneella istuessa tulee ihan ihmeellinen olo - tuliko siellä Suomessa edes käytyä vai oliko se unta vaan. Kun arki jatkuu samanlaisena kuin ennenkin ja samat työt on edessä mitkä taakseni jätin -siis kolleega ei tehnyt osuuttaan.... onneksi kaikki Suomen tuliaiset ja joululahjat kertovat että kyllä se viikon lepoloma oli ihan totta! Nyt jo on ikävä Suomeen, yli 20 vuotta tuli käytyä Suomessa joka kuukausi... nyt on myöhä ja lisää sepustusta sit kun ehtii ja kuvia reissusta kans vaikka ei ne kyllä serkun kuville vertoja vedä!

Kissoista oli appiukko - joka kutsuu itseänsä vaariksi nyt - tosi hyvää huolta pitänyt, mutta kaksoset oli kyllä kiusanneet Juusoa aikas lailla, Juuso ei arvannut edes joka päivä tulla alakertaan syömään. Eilen jouduttiin sille viemään sapuskat makuuhuoneeseen, mutta tänä iltana se on ollut alakerrassakin, käpertyneenä mun polven taakse. Pumpuli on lihonut, kissanmaitoa kerjää koko ajan! Ja Bossie luulee olevansa pomo, mutta ne luulot siitä kyllä napsitaan pois pikkuhiljaa. Terkut kaikille!