Tästä laatikosta on tullut nyt sellainen valitus apostola että minusta ei pahemmin kuulu jatkossa paitsi silloin kun menee hyvin! Stressi painaa päälle, ilmeisesti niskassa on joko nikama joka painaa hermoa tai sitten niskan lihakset painavat sitä nikamaa painamaan hermoa ja vuorokaudet menevät kivun ja lääkkeiden parissa, töissä on sellaiset kiireet ettei vaan kertakaikkiaan voi ottaa vapaata, paitsi nyt tämän 3 päivän pääsiäisen! Eivät ne täällä Hollannissa mitään perusta pitkästä perjantaista.... Ja nyt sitten tietty kun olisi yksi ylimääräinen vapaapäivä - ja Eric töissä koko pääsiäisen - niin minä herään kipeän kurkun kanssa, yskinyt jo olenkin viikon... ja nyt ei kulje ääni eikä tee mieli niellä mitään. Hunajaa onneksi on kotona ja valkosipulia, banaanikin tuntuu hapankorpulta kurkussa!!! Yritän silti siivoilla vähäsen ja aina tietsikan ohi kulkiessani näpäytän jotain mafiasodan laatikkoa ja naureskelen itselleni. Uuden kameran akku on latauksessa ja kohta saan sitten tänne kuvia ihanista pääsiäiskukistani, jos en muusta.

Että tällaista tällä kertaa! En ole ehtinyt edes Suomen uutisia tänne kirjoittaa, mutta kunhan voin paremmin ja pystyn pitämään pääni pystyssä useamman minuutin ajan niin eiköhän tälle apostolalle pituutta tule lisää....

Hyvät munarikkaat pääsiäiset kaikille!!!

Niin juu ja jotta kaikille tulis oikein hyvä mieli niin kerron että meillä paistaa aurinko puolipilviseltä taivaalta ja ainakin meidän takapihalla on varjossa 20 astetta lämmintä ja minä menen nyt laittamaan pyykit kuivamaan ulos hyrrään!!!!!!! Ähäskutti, koko talven olen haikaillut Suomen lumien perään ja ollut kateellinen, mutta minullapa kukkii tulppaanit ja narsissit omassa pihassa ja pioonissa on 30 sentin varret jo Cool!