Mulla alkoi kesäloma - toinen 2 viikon jakso! Kyllä sitä tulikin tunteja laskettua ja onneksi saatiin lähteä tuntia aiemmin, eilen tuli oltua ylitöissä kuten keskiviikkonakin. Keskiviikon ylityötunnit otin sitten heti torstai-aamuna takaisin!!!!

Keskiviikkoiltana syötiin vasta kl 23, meni ilta vähän pitkäksi ja saunassa piti käydä ennen kokkailua. Äitee tietää että mun lempiruokaani on makaroonimössö, mitä meillä päin myös koiranoksennukseksi nimitellään (ainakin äitee) Tässä sitten vähän muunneltua mössöä, makaronit vielä puuttuu mutta mössössä oli aurinkokuivattuja tomaatteja, chilipippurivalkosipulimaustetta ja chilillä maustettuja maustekurkun viipaleita paloina, suolaa (ei ois tarvinnut) vajaa puoli kiloa jauhelihaa ja kuus kourallista makaroonia siinä toisessa kattilassa kiehumassa. Hyvää oli ja riitti kahdeksi ateriaksi meille. Vähän oli tulista mutta ei liikaa. Tomaatit antoivat kivan säväyksen kuten maustekurkkukin, eikä maistunut sekavalle.

 812519.jpg

Siis mulla alkoi tänään loma, äiteellä on synttärit sunnuntaina ja velipojalla ens viikolla enkä pääse Suomeen!!!! Harmittaa pirusti mutta Eric ei saanut lomaa ja ei se halua yksin kotiin jäädä kun sillä on yhtä iso hinku Suomeen kuin mullakin... No, Ericin sisko tulee sunnuntaina kylään miehensä kanssa, taidan väsätä tacoja vaan ja sit saunotaan ja uidaan ja nautitaan kesästä (eilen oli jopa 14 astetta lämmintä, revi siitä sitten huumoria!)

Minä menen vähän vilkuilemaan yläkerroksiin mitä pitäis tehdä, jos vaikka alkais pyykkäämään (juu, on mulla liikaa espressoa aiheuttamassa kofeiinimyrkytystä!!!) ja muutenkin suunnittelemaan tätä työntäyteistä kotilomaani... Matkalla Little Finlandiaan voin pysähtyä vaikka uimaan!!! (jotka eivät asiaa tarkemmin ymmärrä, saunamökki=Little Finlandia) Että silleen tota noin niin, sano Tampereen likka ja meni nääs....!!! Moikka, laittakaahan viestiä ton kommenttiruudun kautta!