Olipa taas päivä, nukuin junamatkan syvää unta, ei käyty edes asemalla kahvilla vaan suoraan konttorille. Kaikilla oli vähän maanantaitunnelma, vaisut huomenet vaan. Hymyilytti kyllä kun laitoin porukalle viikkomeilin Formulauutisten kera. IT-osasto on pirusti jäljessä, tietsikoista puuttuu applikaatiot ja hostfilet pitää päivittää ja ne ei tajua että keskiviikkona pitää kaiken olla kunnossa. No yks niistä tietokoneneroista sitten vihdoin viimein tajusi ja lupasi hoitaa 23 konetta huomisen aikana kuntoon, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Jenkkiosaston pomo tulee Dallasista huomenna, tulee sit keskiviikkona konttorille kunhan on saanu jetlaginsa hoidettua alta pois.

Viikon kuluttua on sit ns Halloween juhlat, oikeastaan juhlistetaan jenkkilinjojen avausta, tuplaahan se meidän ilta-ja yötyöt. Tarkoituksena ois ostaa koko porukalle pikkulahjoja ja mun idea-arkkuni on tyhjä. Osaksi pitäis olla konttoritavaraa ja osaks persoonallista, ajattelin valokuvakehyksiä ja kynttilöitä jotka voi viedä vaikka kotiin ja konttorille sit jotkut kivat kansiot ja kynätelineet, meillä kun on laatikoton konttori... mutta piru kun ei yhdessäkään kaupassa ole tarpeeksi montaa ja ostosiltoja on mulla tasan 2, torstai ja lauantai. 550 euroo käytössä 23 ihmiselle. Ja lauantaina on Eric tiätty töissä aamuvuorossa eli mun pitää sit nousta aikaisin... tai raahata se Ikeaan torstai-iltana tai perjantaina töiden jälkeen.

Ericillä on taas kolme yövuoroa, mua harmittaa, osaks kun joudun bussille aamulla kävelemään pimeässä, mutta onneksi ollaan yhdessä muutama tunti joka ilta ennen kuin armaani lähtee töihin... ja onhan sängyssä sitten tilaa kissoille...

Menen takaisin TV:n ääreen, Men in Trees on suosikkini tällä hetkellä. Hyvää viikonjatkoa vaan kaikille.