Ericillä on yövuoro, mikä tarkoittaa sitä että hän kaatuu sänkyyn aamuseitsemältä ja on saman tien unessa. Viimeisten kuukausien aikana hän on pitänyt puhelimen "avoinna" eli saanut äänimerkkejä viesteistä, sähköposteista ja missatuista puheluista. Eilen puhelin oikein jopa soi, oli vaikka mitä kotivakuutustarjousta.

Toissailta huipentui siihen että omistaja laittoi meille ikkunoiden mitat (4 kuudesta pyytämästämme) ja kielsi meitä olemasta missään yhteydessä häneen ennen 8.5.2015 kun hänet tällä lailla laitetaan luopumaan talostaan. Täti sekopää. 

Eilen aamulla tuli sitten ikkunafirmasta tarjous ikkunoiden vaihdosta, huhhuh... ei matkustella tulevina vuosina tosiaankaan... ja lähetimme tarjouksen hypoteekkarille joka lähetti sen sitten lainafirmalle ja saimme viestiä että ensi viikon alussa tulee sitten vahvistus. Revi huumoria siitä kun tiistai on deadline ja mulle ei sovi stressaus...

Kello kymmenen mies laittoi ääniviestin vastaamattomasta puhelusta - hypoteekkari soitti, laina on myönnetty! Olisi nukuttanut mutta piti laittaa minun tärkeille ihmisilleni Whatsappit ja tekstiviestit ja siihen se uni meni... Nyt olen sitten alakerrassa antamassa jalalle taas suolakylpyä ja sitten alkaa virkkuukoukut taas sauhuamaan. Kun aloitin mehukuurin niin mulla oli 6 isoa palaa valmiina. Nyt on 12. Eli reilussa viikossa sama saavutus kuin puolessa vuodessa... Kävin eilen ostamassa lankojakin lisää. Riittää nyt sitten tyynyihinkin. 

Painoa on pudonnut mehu- ja soppakuurin aikana toistaiseksi 4 kiloa, kokonaisuudessaan heinäkuun lopulta 20,2 kiloa. vielä on paljon matkaa toivottuun painoon joka on kaukana ihannepainosta mutta ei paksu osaa olla laiha. Kahviakaan en ole juonut yli viikkoon, jos tänään vaikka uskaltaisi, kun vatsa pisti stopin...

Olen täti aurinkoinen harmaana päivänä!!!! Jippiii, ollaan talon omistajia (tulevia) ja millimetripaperit voivat valloittaa pöydän!!!