Eilen menimme Enschedeen Ericin siskon luokse. He muuttivat sinne marraskuussa ja nyt oli ensimmäisen vierailun aika. Tosi kiva rivitalo (kolmessa kerroksessa kuten meilläkin) ja pidin huonejaosta tosi paljon. Paistoin kakun meille mukaan ja pakkasin hiusten värjäämistä varten pyyhkeet ja t-paidat ja 3 hiusväriä.

Naposteltiin pikkusuolaisia ja isännät lauloivat karaokea, Heidi teki ohuita raitoja - niiden hiusten vetäminen sen hupun läpi kesti 2 tuntia!!!! ja värjäsin sitten hiukset mustalla!

Koska kello oli siinä vaiheessa jo yli 9, niin siirryttiin ruokapöytään ja jätin sitten hiusten värjäyksen punaiseksi tälle päivälle.

Nyt minä vain ihastelen näitä mustia hiuksiani joissa on ruskeanpunaiset raidat - kohta punainen tekee oman osansa, illalla menemme Simonin synttäreille ja silloin pitäisi tämän operaation olla valmis.

Hiustenvärjäyksen takia pitää yrittää löytää nyt sitten ne värit millä saa kulmakarvatkin värjättyä kun muuten on niin valju naama... ja tämä pakottaa nyt sitten meikkaamaan päivittäin, joten hyvästi aamunokoset junassa ja hello Mary Kayn meikit pitkästä aikaa!

Iloista, aurinkoista, talvista sunnuntaita kaikille!