Kuten jo mainitsinkin niin viikonloppu alkoi hyvin, Marikan soitolla! Siinä se ilta sitten vierähtikin ja television ääressä tietty perjantai-ilta, olihan isäntä viikonlopun taas yövuorossa. Tekisi mieli kirota sitä vuorotyötä mutta en voi koska sitten kiroaisin myös meidän osaston työvuoroja... tänä vuonna vaan on Ericin vuorolistat olleet kyllä niin hankalat, niillä on kanssa henkilökuntapulaa sairaustapausten takia. Ja joka toinen viikonloppu vaan vapaata - ja jostain kumman syystä viikonloppu vapaat alkavat perjantain iltavuorolla ja maanantain aamuvuorolla -eli lyhyet viikonloput!!!!

No eilen saunottiin ja ensimmäisellä vilvoittelutauolla otin sitten puheeksi pelkoni tuon niskan takia, kun nyt tietyssä asennossa menee jaloista tunto... ja sitten sipaisin vasemmalla kädellä oikeata olkavartta ja säikähdin nin pirusti että itku tuli. Siis ihan järjetön säikähdys! Olin täysin unohtanut saaneeni perjantaina flunssapiikin (normaalia flunssaa, ei sikaflunssaa vastaan) ja hikoillessa sitten oli se laastari noussut ihme kiemuralle! Ja minä en tiennyt mikä siinä oli ja järkytyin. Itku oli ihan hallitsematonta ja että mua hävetti kanssa! Aikani nikottelin ja sitten takaisin saunaan ja päätin jopa ottaa saunakaljatkin pitkästä aikaa! Muutaman olusen jälkeen tulikin sitten soitto Luzilta, koko yövuoro oli soittanut itsensä sairaaksi ja nekin joille soitettiin olivat kipeitä - eli Luz ja aamuvuorolainen yövuoroon... minulta meni kanssa yöunet, netissä olin tarkistamassa statuksia jne. Potutti, potutti!

Tänä aamuna tuli sitten minulle vuoro saada porukka kasaan tämän illan ja yön työvuoroihin! Onnistuihan se mutta potuttaa kuinka ihmiset eivät vastaa tekstareihin. Minä kun en viitsi ensiksi soittaa, laitan tekstarin ja voivat pirauttaa kun ovat hereillä... no yksi soitti ja vahvisti menevänsä iltavuoroon, mutta kolmesta ei kuulunut mitään. Sitten jo puoli tuntia iltavuoron alkamisen jälkeen eräs jonka piti olla iltavuorossa mutta jolle olin laittanut viestin että tarvitsen häntä yövuoroon, soitti ja sanoi juuri saaneensa viestit ja olleensa myöhässä - mutta muutto yövuoroon merkitsi että saattoi sitten mennä takaisin nukkumaan. Kyseinen ihminen kun on juuri ollut viikon sairaslomalla kauheen keuhkarin takia.

Sikaflunssasta ei ole kyse, koko porukalla on kauhea kuume ja kauhea yskä! Mikä lienee keuhkari liikkeellä! Jopa se joka muutti takaisin Saksasta ja sanoi jo Saksassa sikaflunssansa sairastaneen soitti itsensä flunssan takia kipeäksi ja pelkää pandemiaa!

Ja sitten kaiken tämän päälle on menkkaviikko - ne alkoi eilen mutta niukasti - tänään sitten onkin tulva ja karseet kivut. Särkylääkkeet niskaa varten auttavat vain niskaan ja olkapäähän  (pitää soittaa lekurille että on aika saada kortisoonia taas) ja väsyttävät tietty, sitten pitää ottaa normaalilääkkeet menkkakramppeja varten - ja taas on soronnooo sohvalla vaakatasossa! Eric lähti yövuoroon taas...

Ai niin juu, ostin männäviikolla lehden missä oli "mummun reseptejä pikkuleipiin ja joulukakkuihin" ja tein eilen kilon pikkuleipätaikinan. Tänään sen sitten leivoin. Itse otin pari pikkuleipää maistettavaksi -ei oo minun makuuni, ja Eric söi muutaman kahvin kanssa. Laitoin sitten yli 60 pikkuleipää Ericin mukanan töihin, jätin pari-kolmekymmentä vielä kotiin. 'Tarttee kyllä kattoo suomalaisesta keittokirjasta ohjeet jotta saa niistä oman makuisia, ei ikinä enää hollantilaisilla ohjeilla, oli kuvat sitten kuinka kauniita vaan!!!!!

Nyt minä otan särkylääkkeet ja kipitän yläkertaan ja toivottavasti kukaan ei soita työasioista!!!! Huomenna on jo muutenkin vaikea päivä, ei sitä kestä jos ei saa yötä nukkua!