Wim tuli meille pääsiäiseksi ja totesi lauantai-iltana että olisi se kiva kun takapihallakin olisi sellainen lounge-alue... en kuunnellut höpinöitä, ollaanhan me Ericin kanssa kateltu uusia tuoleja sinne, ja uudet aurinkotuolit ostettiinkin jo.

Eilen minä ja Eric menimme kylään Crystalin ja Ellenin tykö, matkalla pudotimme Wimin paikalliseen pubiin, ja me vietimme tosi kivan illan, hyvää ruokaa ja laatuseuraa! Haimme vaarin sitten baarista puoli yhdentoista aikoihin ja tulimme kotiin. Vaarille ei meinannut uni maittaa ja tänään sen sitten ymmärsinkin. Ericillä oli aamuvuoro mutta sai lähteä sitten kotiin heti kun iltavuorolaiset tulivat töihin ja sitten vaari sanoi että lähdetääs kun katselemaan niitä sohvia takapihalle...

Toisessa kaupassa jo löytyi mieleiset mutta hinta vähän kauhistutti.... kierrettiin vielä 5 muutakin kauppaa ja palattiin siihen ensimmäiseen, tilaus sisälle ja torstaina meillä on sitten tällaiset:ja tyynyjä varten ostettiin sitten vieläJa tulihan se syykin sieltä selville - jalkapallon maailmanmestaruuskisoja on kiva katella kesäkuumalla telttakatoksen alla kun saa istua mukavasti - ja samalla se on meidän yhteinen hääpäivä ja syntymäpäivälahja.. Vaarilla on vain yksi poika ja maailman paras miniä kuulemma - minä kiitän ja kumarran... Kyllä minulle olisi pienempikin kelvannut mutta vaari sanoi että pojalleen hän osta mikä on pojan koolle paras :-D

Sitten tulimme kotiin, laitoimme telttakatoksen valmiiksi, huonekalut tulevat torstaina. Me lähdemme vielä tänä iltana Amsterdamiin kahdeksi yöksi, Eric on Amsterdamin hälytyskeskuksessa pari päivää töissä. Kiva kun saa nukkua aamulla pari tuntia pitempään! Minä menen nyt lämmittämään ruokaa ja pakkaamaan loputkin, menemme taksilla ja junalla, ei hullukaan maksa Amsterdamin parkkimaksuja, 6 euroo tunti!

Pääsiäinen oli tosi kiva, lyhyt sellainen kun vain 3 päivää, mutta se ekstra päivä verrattuna tavalliseen viikonloppuun  tekee suuren eron!!!

Nyt sitten vain kunnon kevättä ja kesää odottamaan, mahtavaa viikkoa kaikille toivotamme!