Viikonloppu, heräsin kurkku kuivana kuin santapaperi ja luulin että olen kuorsannut. Ei... kurkku on kuiva kuin santapaperi ja nieleminen sattuu! Ja nenä valuu sitten vieläkin ihan vetenä, ei mulla ikinä tämmöstä flunssaa oo ollu! No se siitä valituksesta, kohtahan tää alkaa kuulostaan siltä kuin oisin joku hypokondrikko. Niin kauan kuin ei oo pää kainalossa niin ei oo hättää, vai mitä me Virtasen sukuuset???

Meillä on pakkasta, ollut jo pari viikkoa ja kuten sanottua hollantilaiset ovat hulluna luisteluun. Suunnittelevat saavansa Elfstedentochtin aikaiseksi tänä vuonna. Minun mielestäni on ihanaa kun puut on kuurassa ja ilma on raikkaan pakkasen puremaa!

Eilen piti mennä töiden jälkeen drinkeille, mutta heitti niin kuitin olon iltapäivällä että kieltäydyin kunniasta ja tulin suoraan kotiin, kotisohvalle... siinä se ilta meni Ericiä oottaessa ja virkatessa. Ihan huvikseni virkkasin patalapun, ajattelin että jos vaikka paksusta langasta saisin sitten käytettävän, kun minä aina virkkaan niin löysää.... no saihan siitä, jonkun jättiläisen keittiöön! Siitä tuli aivan liian suuri, ainakin keittiöön missä kaasulla keitetään. Eli siitä tulee sitten pannulappu teekannun alle - jos nyt jonain päivänä erehtyisin tekemään kannullisen teetä ja laittamaan sen muualle kuin tuikun päälle...

Tänä aamuna heräsin jo kl 9, 9 tunnin unien jälkeen, ja kastselimme BBC:n Lauantaikeittiötä kunnes muistin että hei, jos Ericillä on iltavuoro tänäänkin niin meidän on mentävä tekemään hieman ostoksia ja postiin!!!

Paketti Suomeen lähti, lupasivat sen tällä kertaa viikossa perille - edellinen paketti lähti erikoispostina ja sen ois pitänyt olla perillä 3 päivässä, mutta kuten muutkin Hollannin paketit se eksyi... ja melkein myöhästyi, joten nyt en viitsinyt extroja maksella, viikon matkustus riittänee vielä talvipakettiin! Eli Lumikide, laitan sitten sähköpostia niistä numeroista joiden avulla voi tarkistaa missä paketti menee. Niin armaat lukijat, Paketti Suomeen on Lumikiteen bongaama 10 000:s vierailu blogissani...!

Ostosreissulla sitten eksyin sellaiseen kauppaan johon olen itseltäni useimmiten kieltänyt sisäänmenon - siellä on kaikkea kaunista ja ihanaa ja kallista!!!! Mutta tänään oli ovella lappu että kaikki joulutavara 50% alennuksella, eli nyt meillä on oma JOULUTONTTU!!! Se on paksu, siis joulun pyöreä, ja tulee saamaan kunniapaikan joko olohuoneen kulmalla tai saunanovella! Ja sitten siellä oli sellaisia yllätyskasseja kympillä, mutta ei löydetty mitään johon ois merkitty violetti (juu ne oli merkinnyt ne eri väreillä) niin kun lupasimme katsoa toisaalle, myyjä teki meille kassin jossa oli violetteja yllätyksiä... enhän minä sitten kotiin tultua voinut ensi jouluun odottaa vaan avasin sen... ihania erikokoisia violetteja joulupalloja ja jouluhöyhen ja jouluperhonen! Siellä muuten oli aivan iiiiihania vanhanaikaisia joulukuvia joita voi ripustaa ikkunoihin tai seinille tai minnevaan, kakspuolisia kuvia, mutta ne maksoi kympin kipale eli silloin iski sit taas se tammikuun ostolakko päälle ;-)

Ja sit viereisestä kaupasta osui käteen kakunkantolaatikko, sellainen muovinen! Aina ollut ongelmana kakkujen kuljetus työpaikalle tai Ericin työpaikalle. Ericin työpaikalle se on ollut helpompaa, kakku on yleensä jalallisella kakkuvadilla ja pahvilaatikon sisällä auton etupenkin edessä lattialla, siinä pelkääjän puolella, mutta tuo minun puolentoista tunnin työmatkani on estänyt kakkujen kuljetuksen... nyt saa sitten porukka itseleivottua kakkua syntymäpäivänäni!

Tultiin kotiin, Eric kävi suihkussa ja lähti töihin ja minä sohvalle sitten ajattelemaan ja valmistautumaan vaatehuoneen järjestämiseen - ja heräsin puoli seitsemältä täkäläistä aikaa!!!! Ja kurkku on Sahara! Nyt minä menen keittämään teetä ja katson millä sitä voi terästää, juuri totesin että meillä ei ole hunajaa kotona!

Johan oli taas huutomerkkejä toistensa perään.. mukavaa viikonloppua kaikille!