Kanadalainen ystäväni Joensuusta kertoi tehneensä joulusuklaata... joten meilläkin leivotaan:

Nanaimo Bar suklaaherkun ohje löytyy täältä

ja sitten sahramipullaa S-marketin keittokirjasta Paras Keittokirja No 7,

ja aprikoosit ja kirsikat ovat likoamassa konjakissa, niille löytyy ohje täältä mitä nyt tietysti aina tarttee mukailla....

Luulin jo sahramipullan epäonnistuvan kun ei alkanut taikina kohota, nyt se ei meinaa kohoamista lopettaa millään, teen 32 pikkupullaa ja tuomarin peruukin.
Ja Nanaimoja tuplasatsin... ja konjakkikakkuja kaksi niin Eric saa viedä töihin viimeisenä työpäivänä ennen joululomaa, siis ensi perjantaina.

Ostin tänään myös joulukuusen, ihan oikean sellaisen ja vielä purkissa. Istutan sen etupihalle isoon ruukkuun ja koristelen jouluksi pinkeillä pikkupalloilla ja valoilla tietty.

Sisätiloihin ostin sitten pienen (hmm mitä on pieni...80 cm?) violetin kuusen missä on ledilamput ja nyt pinkkejä pikkupalloja. Sitten joskus kun kamera suostuu toimimaan niin saisin tännekin siitä ihanuudesta kuvan

Lidlistä löytyi vanhanajan puisia joulukoristeita niitäkin tarvitsi ostaa... ja vaikka mitä pientä joulua varten :-) ihan kuin oltais jouluna kotona. Ostin muuten elämäni ensimmäisen konjakkipullonkin - oikeestaan kaksi, toinen (Napoleon) leivontaan ja toinen Meukowin VSOP odottaa sitten jotain kylmää iltaa ennen kuin maistellaan. Tiedä sitten kuinka irvistelen!

Eräältä erittäin kultaiselta ihmiseltä tuli paketista paketti jouluteetä ja sitä haudutetaan nyt! Ihanaa! Kiitos kiitos Lumikide!!

Pullat nousevat  mukavasti, eka satsi menee uuniin nyt. Palailen kun on leivonnat leivottu!